Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mit szólnátok hozzá ha úgy próbálna valaki udvarolni nektek, hogy amíg dolgoztok addig a parkolóban álló kocsitok szélvédőjén hagy a hódoló egy szál virágot/kis ajándékot?

Figyelt kérdés

Esetleg valami kedves idézet, vagy mondat is lenne mellette.

Viszont név nélkül, hogy legyen benne egy is csavar, izgalom. Ne legyen túl egyertelmű és egyszerű.

Mi a véleményetek?

2023. szept. 20. 12:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
93%
Jó, hagyjuk, utolsó. Te nem érted. Nem is akarod érteni. Én értettem. A nőknek adok igazat továbbra is, akik szerint ez para. Te csak mondogasd a magadét tovább. A lányok meg inkább legyenek kétszer feleslegesen óvatosak (paranoiások, szerinted), mint egyszer ne. Nekem is van egy lányom. Baromira nem szeretném, ha egy ilyen "lovag" legyeskedne körülötte. Baromira nem.
2023. szept. 20. 19:40
 62/69 anonim ***** válasza:
91%

"Elképzelhetem a világot amit leírtál nekem, de engedtessék meg ne úgy élnem, mintha abban a világban élnék, mert egyrészt nem abban a világban élek, másrészt az egy qrva szar élet lenne"

Ezzel nagy igazságot mondtál. A férfiak és a nők nem ugyanabban a világban élnek. De a iskolás lányok már jobban vigyáznak magukra, mint felnőtt férfiak. Kislányok jobban látják a való világot, mint a férfiak.

2023. szept. 20. 19:44
 63/69 anonim ***** válasza:
0%

#61. Sajnos sokoszor ugyan az vedeli gyanútlanul a ginás kólát a szórakozóhelyen, aki fényes nappal összerezzen egy idejétmúlt ma már bugyutának számító gesztus láttán. Inkább legyen állandóan óvatos, mint éjjel nemtörődöm, nappal paranoiás.

#62. Nem erre gondoltam, de örülök, hogy valami számodra hasznosat leszűrtél belőle.

Befejeztem, ma se lett sekélyebb az a fránya lövészárok.

2023. szept. 20. 20:10
 64/69 anonim ***** válasza:
91%
Neked kéne leszűrni valamicskét abból, amit mindenki magyaráz neked.
2023. szept. 20. 21:58
 65/69 anonim ***** válasza:
88%

#63 “Inkább legyen állandóan óvatos, mint éjjel nemtörődöm, nappal paranoiás.”

Az előbb még leparanoid skizofrénezted aki tényleg óvatos. Szerintem is hagyd abba.

2023. szept. 20. 21:58
 66/69 anonim ***** válasza:
100%
Kár volt a beszólogatósnak idetévednie, a lényeg, ha valaki mondjuk nem is parázik, leírták sokan, és az én véleményem is ez, nem nyerő ötlet. Nem romantikus gesztus, hanem minimum fura. De nem is értem a kérdezőt, személyesen ismeri, akkor miért nem személyesen, vagy ha mondjuk félénkebb, esetleg nem sűrűn találkozik az illető hölggyel, neten (Facebook) veszi fel a kapcsolatot a kiszemelttel?
2023. szept. 20. 22:18
 67/69 anonim ***** válasza:
92%
Még annyit, nekem amúgy ismerőssel volt olyan, hogy szóba került, megyünk mindketten az xy rendezvényre, és mondta, hogy majd ő idejön a házam elé (tudta, hol lakom), és visz kocsival. Elutasítottam, nekem ez is túl tolakodó, ne akarjon senki a házam előtt várni rám, ne jelentse ki, hogy így meg úgy lesz. (Nem kérdésként hangzott el.) Ja, ő is kedves gesztusnak szánta, csak ami az egyik félnek kedves meg romantikus, az a másiknak ijesztő, aurába belemászós, túl nyomulós is lehet. És arról ráadásul nem tudunk semmit, hogy a szóban forgó hölgy nyitott lehet-e egyáltalán a közeledésre.
2023. szept. 20. 22:22
 68/69 anonim ***** válasza:
91%

Belőlem több féle érzelmet is kivált az ilyesmi:

1. kicsit indokolatlanul, de dühös leszek.

2. elkezdek parázni, nem szeretem hogyha megfigyelnek bocs xD

3. ismeretlenül is lenézem aki ilyet csinál. Ha akar valamit jöjjön oda személyesen.

2023. szept. 20. 22:32
 69/69 anonim ***** válasza:
90%

"Te sem abban a világban élsz egyébként, max fejben, de ahogy mondtam, az nem jó élet."

Magyarázd már el, kérlek.

Igen, mi nők igenis tisztában vagyunk azzal, hogy mi vagyunk a gyengébbik nem.

Van egy fitt női ismerősöm, aki rendszeresen gyúr, és ő már képes lenne perecet hajtogatni egy átlagos (tehát nem egy kigyúrt) férfiból. Pont mondta a múltkor, hogy egy pasival szokott együtt edzeni, és hogy a csávók mennyivel gyorsabban és könnyebben tudják elérni azt az eredményt, amit ő hosszú munka és kemény diéta árán.

Anno a férfi ment el vadászni, ő védte a hordát is az ellenségektől. A nők legfőképpen gyereket neveltek (ugye akkoriban nem volt védekezési módszer, szinte folyamatosan terhesek vagy kisgyerekesek voltak a nők) - emiatt a zsír valamennyire fontosabb is volt, mint az izom. Például a zsírpárna a hasunknál bizony feladatot lát el, a terhes pocakot védi, egy másodlagos nemi jelleg, ezért is extra nehéz eltüntetni.

Tehát ti végeztétek az erőt kívánó feladatokat, és az állatvilágban az emlősöknél amúgy is jellemzően a hímek a nagyobbak és erősebbek. Ez egy tény, és ezzel mindenki alapból tisztában van.

Emellett kissé tudományosabb oldalról közelítve meg a két nemet, általánosságban elmondható, hogy a mi fajunk elég asszimmetrikus nemi szelekcióval rendelkezik. A férfiaknál az intraszexualitás van jelen a leginkább, a nőknél inkább az interszexualitás.

Nagyon leegyszerűsítve: intra esetben a hím párosodni akar, minél több nősténnyel, és más hímekkel rivalizál. Mint pl. a szarvasok.

Szaporodás szempontjából (az utódok nevelését most nem nézzük) logikus, mert a spermium újratermelődik, egy férfi technikailag képes több nőt is teherbe ejteni naponta.

inter esetben viszont a nőstény választja ki, mint pl. a legtöbb madárfajnál. Ez is logikus, egy nő egyszerre csak egyszer tud teherbe esni, utána egy évig hordoz a legtöbb esetben csupán egy gyereket, és általában minimum egy év után lehet ismét terhes. Neki jobban meg kell válogatni, hogy ki lesz az apa, hogy a legjobb géneket kapja a gyerek.

Ez persze az ősidőben volt releváns, de ma is hordozunk ősi ösztönöket.

Tehát innen eredeztethető, hogy a pasikat jobban érdekli a szex, mint a nőket.

És igen, valakit annyira, hogy m-u-s-z-á-j megszereznie a nőt, ha akarja, ha nem.

Nem, nem vagyok paranoiás. Nem páncélzatban, karddal az oldalamon lépek az utcába, nem adom le a rendőrségnek percenként a helyzetem, nem bérelek fel testőröket. Nem utálom a férfiakat, sőt, általában jobban kedvelem az ő társaságukat.

De igen, nem állok le olvasgatni egy levelet a parkolóban, nem megyek oda egy teherautóhoz egy üres parkolóban "gyere gyorsan, van ott bent egy sérült kiskutya, segíts!", nem megyek este kivilágítatlan utcában haza.

Olyan világban élünk, ami nem mentes az erőszaktevőktől, emberrablóktól, gyilkosoktól. Nem akarok áldozat lenni, így igyekszem vigyázni magamra.

2023. szept. 21. 07:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!