Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mit szólnátok hozzá ha úgy próbálna valaki udvarolni nektek, hogy amíg dolgoztok addig a parkolóban álló kocsitok szélvédőjén hagy a hódoló egy szál virágot/kis ajándékot?

Figyelt kérdés

Esetleg valami kedves idézet, vagy mondat is lenne mellette.

Viszont név nélkül, hogy legyen benne egy is csavar, izgalom. Ne legyen túl egyertelmű és egyszerű.

Mi a véleményetek?

2023. szept. 20. 12:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 Laylah ***** válasza:
100%

A bírságot az autód kapja, nem te.

De gondolj már bele, adott egy valaki, fogalmad nincs, hogy ki, aki titkon odavan érted, tudja, melyik a te kocsid, ha ezt kiderítette, akkor azt is tudhatja, hogy hol laksz. Ki tudja, ki az, nem követ-e bárhol, boltban, utcán, szórakozóhelyen, és mióta teszi, nem vár-e egyszer csak a lakásodban, mikor hazaérsz. Azt sem tudhatod, hogy megelégszik-e a távolról csodálással, esetleg egyszer elborul és akár erőszakos tettlegességig is fajul. A stalking nem vicces, nem cuki és nem romantikus.

2023. szept. 20. 12:41
 12/69 anonim ***** válasza:
94%

Nem, köszi...

Egyrészt a munkahelyemnek nincs parkolója, így máshol állok meg. Olyan érzést kelt, hogy kifigyel, követ... a hideg ráz az ilyenektől, nem mellesleg nem ismerkedem vadidegenekkel.

2023. szept. 20. 12:42
 13/69 A kérdező kommentje:

Valamit félreértettetek.

Ismerjük egymást a csajjal, s valószínűleg sejtené is, hogy én vagyok a "titkos hódoló", de nem lenne 100%-ig biztos benne.

2023. szept. 20. 12:45
 14/69 anonim ***** válasza:
100%
És szívesen venné a közeledésed?
2023. szept. 20. 12:54
 15/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem értettük félre, te nem adtál meg elég infót. Gondolatolvasni meg nem tudunk.

Egyszer kaptam ilyen kocsis levelet, először kicsit meg is ijedtem, hogy ugye nem kutakodik utánam senki?

Persze, nem nagy rá az esély, de mégis ez volt az első gondolatom. Mint az orosz rulett - ott is nagyobb az esély a túlélésre mint a fejbelövésre, mégis az utóbbin fog kattogni az agyad :D

A legjobb barátnőm volt, aki éjjel bulizni volt, és hazafele menet a házunk előtt haladt el. Egy kis rajzocska árulta el, hogy ő az, és ez így sokkal cukibb volt, mintha névtelen meglepi üzenetet kaptam volna.

2023. szept. 20. 12:58
 16/69 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kollégája vagy, és jóban vagytok, akkor az úgy nem creepy annyira.
2023. szept. 20. 13:30
 17/69 anonim ***** válasza:
0%

Férfiként mondom!

NE! Nem tudhatod, hogy ki látja meg, és lehet, hogy a pasija előtt bajba kerül miatta.

Meg manapság sok ostoba libának minden ijesztő, így lehet, hogy megijedne tőle.

2023. szept. 20. 13:49
 18/69 anonim ***** válasza:
100%

"sejtené is, hogy én vagyok a "titkos hódoló", de nem lenne 100%-ig biztos benne"

Én ilyen gyerekes játszmákba nem megyek bele. Ha nem meri aláírni, ne merje odatenni sem. De nem hiszem, hogy elkezdeném nézegetni, simán kidobnám.

2023. szept. 20. 13:55
 19/69 anonim ***** válasza:
82%

"Meg manapság sok ostoba libának minden ijesztő, így lehet, hogy megijedne tőle."

Bocs, szeretünk életben maradni, lehetőleg megerőszakolatlanul.

Persze, a férfiak között nagyon kevés azok száma, akik képesek ilyesmiket tenni másokkal (és persze a nők között is akad ilyen) de azért még léteznek. Téged minden bizonnyal nem üldözött, zaklatott olyan ember, aki amúgy fizikailag erősebb felépítésű (a férfiak anatómiája kicsit különbözik, ti "alapból" erősebbek vagytok) és ha akar, simán képes lefogni. És ki tudja, mennyire kattant, hogy képes téged használni a kedve szerint.

Persze, nagy eséllyel csak egy félénk, szerelmes csávó hagyta a kocsin a cetlit. De ha mégsem, az valakinek az életébe is kerülhet.

Pici az esély, de ott van.

2023. szept. 20. 14:00
 20/69 anonim ***** válasza:
12%

19. Akkor randira is viszel magaddal valakit, és még a basz...szeretkezéseteknél is ott van egy felvigyázó, vagy legalább online közvetíted, hogy a családod hívhassa a mentőt/rendőrt, ha támad a kanod?

Beteg vagy!

2023. szept. 20. 14:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!