Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mit szólnátok hozzá ha úgy próbálna valaki udvarolni nektek, hogy amíg dolgoztok addig a parkolóban álló kocsitok szélvédőjén hagy a hódoló egy szál virágot/kis ajándékot?
Esetleg valami kedves idézet, vagy mondat is lenne mellette.
Viszont név nélkül, hogy legyen benne egy is csavar, izgalom. Ne legyen túl egyertelmű és egyszerű.
Mi a véleményetek?
Amennyiben? Bárkinek joga van hogy ne akarjon creepy stalkereket…
24. És mikortól "stalker" valaki? Ha rád keresek a neten az is az? Vagy ha meglátom, hogy a Lídöl pólójában vagy, és másnap bemegyek "vásárolni"? ...
Mondjuk én pont lexarom mit akar a nő, az ismerkedés olyan mint a vasárnapi ebéd, anyád az asztalra teszi a rántott húst meg a krumplit, és ennyi. hiába vársz/kérsz homárt vagy sertéspöcit.
"Az itteni női válaszok tökéletes példák arra, hogy miért van annyi incel, és arra is, miért járnak sokan prostihoz barátnőzés helyett."
Mert a férfiak csak névtelen üzenetekben tudnak csak kommunikálni? Aki igen, az járjon továbbra is prostikhoz.
Mondjuk ha valaki kifigyeli hogy mikor érek be munkába, melyik az én kocsim, hol szoktam hagyni, és képes emiatt bemenni magánterületre is, az már enyhén para.
"Oké, azzal előrébb vagy, ha odaírja: "Kovács Béla"?"
Nem, azzal vagyok előrébb, ha odajön és elmondja kicsoda és mit akar. Sunnyog és félelemben akar tartani? Erre kéne igent mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!