Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titkos hodolonak lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkos hodolonak lenni?

Figyelt kérdés

Nem tudom jo otlet-e vagy sem. Szerintem a korotokben is megoszto lesz, de kiderul.

Szivesen megismernem a kinezett holgyet, de annyit hallottam mar a kreativitasrol es a szia mizu mellozeserol, hogy egy uzenetet kevesnek ereznek ehhez. Kozos kapcsolatunk sajnos nincsen, illetve a varos sem kozos, igy leszolitani sem tudom az utcan.

Arrol viszont a kozossegi media altal van tudomasom, hogy van egy csaladi vallalkozasuk. Ennek okan jutott eszembe, hogy jo otlet lenne irni neki egy kezzel irott levelet, mikor is feltevedtem az oldalra es elolvastam par kerdest, mely szerint masik fiatalemberre asszocialhatna, aki tetszik neki, ezutan pedig jon a csalodas, hogy meg sem o az. Elsonek azt gondoltam, hogy felado jelzese nelkul ez jo otlet, igy mar megingtam. Lehetseges hogy nevvel ellatott levelet kene kuldeni? Vagy az egesz otlet tul beteg es ramenos? Maradjak az interneten valo egymasnak potyogesnel? Minden egyeb otletet is meghallgatok termeszetesen! :)

#romantika #hodolo
2019. máj. 1. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem levelet küldeni b-uziság menj oda hozzá mint egy férfi! a nők utálják a leveleket gyávaságnak tartják. szerintem is az. Én láttam sok olyat hogy levelet küldtek a nőnek és nem reagáltak rá jól. És sokkal magabiztosabbnak tűnsz majd ha odamész és elhívod egy kávéra vagy valami .
2019. máj. 1. 20:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Kedves Valaszolo!

Nem mondanam b zisagnak, mikozben egy no-ferfi kapcsolatrol beszelunk. Illetve, mint irtam nem kozos a varos, nincs kozos ismeros.

Csaladi vallalkozasban pedig o nem jatszik szerepet, es furan is venne ki magat, hogy ott ucsorgok hatha jon. Nem epp a legjobb megoldasnak bizonyul.

2019. máj. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!