Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok örülnek szerinted a titkos hodólonak?
Figyelt kérdés
Ha fiú lennél,Te mit irnál egy olyan lánynak sms-be aki nagyon tettszik neked,de ha kiderülne ki vagy akkor abból tragédia lenne.Tehát amolyan viruális kapcsolat lenne ez.2018. febr. 2. 17:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem papirra írd, szerintem fura ha valaki sms-eket küldözget vagyis én nem tenném, gondolom először írd meg neki hogy nagyon tetszik és hogy szépnek találod vagy nem tom, de szerintem várj vele valentín napig
2/3 anonim válasza:
SMS-ben para lenne nekem. Akkor tuti nem örülnék, inkább elkezdenék aggódni hogy valami mániákus idióta tudja a telefonszámom. A papír szerintem is sokkal jobb ötlet mint ahogyan az is hogy valentin napig várhatsz vele nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!