Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mit szólnátok hozzá ha úgy próbálna valaki udvarolni nektek, hogy amíg dolgoztok addig a parkolóban álló kocsitok szélvédőjén hagy a hódoló egy szál virágot/kis ajándékot?
Esetleg valami kedves idézet, vagy mondat is lenne mellette.
Viszont név nélkül, hogy legyen benne egy is csavar, izgalom. Ne legyen túl egyertelmű és egyszerű.
Mi a véleményetek?
Meglepni szeretném, kedveskedni. Pozitív érzéseket szeretnék kelteni benne.
Ja éa nem írtam sehol hogy zárt parkoló. Közterület
Miért a parkolóban?
Miért olyan helyzeteket akarsz kreálni, ahol megijeszthetsz?
#8. Olvasd el a kérdést, layla válaszát, aztán próbáld összerakni, hogy vajon hogy jöhet ide. Annyit segítek, nem a bírsággal vontam párhuzamot, hanem azzal ahova tenni szokták.
Layla....be is fizeti akkor a bírságot az autód gondolom. 😅
De nem latod, hogy minden no azt irja, hogy ne???
Minek irod meg 30 valasz utan, hogy "demeeert"?
"Honnan tudja egyáltalán melyik a kocsim? Ismer amúgy is? Én nekem azonnal az emberrablós történetek jutnának az eszembe..."
Onnan tudja, hogy mondjuk egy olyan ismerősöd aki ismer annyira, hogy tudja melyik a kocsid, de annyira viszont nem, hogy paranoid skizofrén vagy akinek a "legeslegeslegeslegkézenfekvőbb" tévképzetei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!