Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a lány akivel randiznék élőben sokkal kövérebb, mint a képein?

Figyelt kérdés

Tinderen kezdtünk el beszélgetni, szombatra beszéltünk meg egy randit, élőben még sosem találkoztunk, egészen mostanáig, mert véletlenül a metrón pont velem szemben ült le.

Ahhoz képest ahogyan a képeken kinézett sokkal kövérebb volt, és így már egyáltalán nem jött be.

Milyen indokkal mondjam le a randit?

2023. aug. 24. 11:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%

Én meg pont fordítva jártam (de ezt pár éve írtam is). Netes társkeresőn (nem Tinder) találtam egy lányt. Megfogott a tekintete, a szemei, a szép, de keskeny, sápadt arca, hosszú haja, vékony alkata. Levelezni kezdtünk, okos, művelt, tartalmas, jó személyiségű lány volt, aztán randiztunk pár hét múlva. Dobtam egy hátast, a kávézó előtt vártam, és ott jött a körúton egy dekoratív, finoman sminkelt, mosolygós lány. Randik, beszélgetések, ismerkedés, pár randi után elmondta, hogy az a bizonyos kép, amit kitett akkor, egy 3 hetes kórházi tartózkodása után volt, abból 2 hétig az életét mentették. Következő héten, mikor már hazamehetett, lement sétálni a parkba a legjobb barátnőjével, és akkor lőtte a képet a barátnő, csak úgy, télikabátban, smink nélkül. Ő pedig ezt tette fel (mint legfrissebb képet) a társkereső profiljába.

Eddig a sztori (amúgy ma már a feleségem).

De hogy én ugyanitt, a gyakorin mit kaptam ezért akkor: Kb. be lett állítva a lány mentálisan betegnek, hogy valami hibádzik, ha "még annyi rafkósság sem volt benne", hogy azt a sápadt, nyúzott arcú fényképét megszépítse/alakítsa/filterezze, miközben egy dekoratív szép nő, vigyázzak, nem normális szegényke, ajjajjj.

Úgyhogy akkor ez is baj volt (mondjuk nem mentem a Dunának, de meglepődtem akkor a sok ilyen válaszon.)

2023. aug. 24. 17:20
 22/26 A kérdező kommentje:
Ez tök szép sztori, gratulálok Nektek! :)
2023. aug. 24. 19:21
 23/26 anonim ***** válasza:
45%
Nem mondanàm meg miért csak lemobdanàm.
2023. aug. 24. 21:54
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én bizony elmondanám, miért mondom le a randit (merthogy le is mondanám), nem finomkodnék. Minek? Ő akart átverni téged, nyilván szándékosan. Legalább veszi a lapot, hogy egyrészt ez ronda dolog, másrészt így sokszor lapátra fog kerülni.

Amúgy is utálom, ha valaki szépíteni próbálja az igazságot, amikor önmagáról van szó. Ez jellemhiba.

2023. aug. 24. 23:00
 25/26 anonim ***** válasza:
20%

Mennyivel kövérebb?

Szerintem mondd azt neki,hogy nem vagy túl az exen, összefutottál vele vagy nem tudom,és nem akarnál addig még randizgatni,amíg vele nem zárod le teljesen..

2023. aug. 24. 23:14
 26/26 anonim ***** válasza:
27%
Haha én is jártam így, én nő vagyok és a srác volt 30 kilóval több :D (régi képei voltak). Ez kiderült még a randi előtt. Én végül elmentem mert azt mondta ő fizeti a vacsit és mondom miért ne, ingyen kaja meg lehet jó társaság is :D A társaság nem volt jó de a kaja igen :D Nálad mondjuk ez nem játszik mert neked kell fizetned. Akkor szerintem csak mondd le a randit.
2023. aug. 25. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!