Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem akar egy lány velem találkozni?
Figyelt kérdés
Régóta beszélgetünk instán de nem akar találkozni velem2022. nov. 8. 22:58
1/14 anonim válasza:
Akkor ne beszélgess vele nem éri meg
Tapasztalat sajnos, barátzóna
3/14 anonim válasza:
Fogadd el hogy csak netes kapcsolatot akár, vagy akkor ennyi volt
4/14 anonim válasza:
nem ártana kideríteni, miért nem akar találkozni.
én pl. azért nem akartam a férjemmel, mert féltem, hogy túl dagadtnak fog találni és utána még a barátságát is elveszítem. szerencsére végül mégiscsak találkoztunk. de ha feladta volna...
5/14 anonim válasza:
Ilyenek a nők, ebben semmi meglepő nincs. Én élőben kérdeztem meg a lányt akit ráadásul ezer éve ismertem (tehát nem random netes idegent), hogy találkozunk-e majd, akkor igen volt a válasz, aztán mikor ráírtam hogy akkor jön-e, akkor meg már nemet mondott mert állítólag van pasija. Ennyi. A mai világban semmit ne várjon az ember a nőktől.
6/14 A kérdező kommentje:
Ő neki is az a baja hogy nem látja magát elég szépnek, azt hiszem
2022. nov. 8. 23:09
7/14 anonim válasza:
Na ez full kamu duma. Pasija van, vagy csak szórakozni akart és beijedt hogy komolyra fordult a dolog. De még az is lehet nem is csaj hanem valami 60 éves pasi.
8/14 anonim válasza:
6- akkor biztasd, dicsérd, önts bele egy kis önbizalmat.
nem biztos, hogy elkeseredett incelek kommentjeiben van az igazság.
10/14 anonim válasza:
#9:
Ha képtelen vagy értelmes válaszokat írni, akkor inkább kussoljál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!