Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 lánnyal is kéne találkoznom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 lánnyal is kéne találkoznom egy este. Mit csináljak ,hogy ne sértődjön meg egyik sem?

Figyelt kérdés
1 hónapja beszélgetek valakivel neten, élőben még csak keveset tudtunk. Azt írta még soha senki nem jött be neki ennyire mint én, pláne nem első látásra. Nekem is megvolt az alap szimpátiám felé, aranyos volt, szivesen irkáltam vele. Viszont 1 hete, mikor találkozóra került volna sor ,egy szórakozóhelyen, nem tudott eljönni mert lebetegedett. Ezen a szombaton megismertem egy másik lányt. Minden tulajdonsága jobb mint az előző lánynak, sokal jobban tetszik nekem . Miatta az utóbbi héten nagyon elhanyagoltam az elsőt, nem kezdeményeztem beszélgetést egyáltalán. Ezt szóvá is tette és szomorú volt miatta, én pedig megsajnáltam , ezért azt irtam neki, hogy szivesen beszélgetek vele továbbra is, csak nem volt időm. Erre nagyon megörült, megkérdezte most hétvégén hova fogok menni bulizni, mert akkor ő is oda jön ,hogy tudjunk találkozni. Pár napja viszont lebeszéltem a kettes számú lánnyal hogy végig együtt fogunk lenni majd a buliban. Így most két helyen kéne lennem egyszerre. Az eszem azt mondja, hagyjam az elsőt és találkozzak a másodikkal, ezt viszont valahogy finoman kene tudatni az első lánnyal. Azt mondta elronotta a napjait ,mikor egész nap nem írtam neki, akkor mit fog érezni ha egy másik lánnyal lát meg élőben? Hogy tudassam vele a dolgot? Csak az igazat mondhatom mert a buliban úgyis lebuknék .Az első lánnyal soha nem voltak érzelmes üzenetváltásaink , mondjuk elbeszélgettünk egymással elég jól, de inkább úgy mint két barát. Szerintetek mi a legjobb amit tehetek ebben a helyzetben? (tudom elb@ztam , nem kellett volna mindkettővel beszélnem egyszerre, de most a jelenre koncentráljunk). 17 évesek vagyunk mindhárman.

2021. okt. 3. 21:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Úgy gondolom, hogy az első lány elsőbbséget élvez. Vele előbb beszélted meg a dolgot, úgyhogy ez így normális. A második majd szépen vár a sorára. Abba gondolj bele, hogy te mit szólnál, ha egy szimpi lány 1 hónapnyi beszélgetés után lelépne egy 1 hete megismert fiúval.
2021. okt. 3. 22:01
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
Van erre egy nagyon egyszerű módszer. Feldobsz egy érmét és eldöntöd előtte, hogyha fej akkor ezzel a lánnyal mész, ha írás akkor a másikkal. Amikor a levegőben lesz az érme akkor úgyis kiderül, hogy melyikben reménykedsz, melyik oldalára essen az érme. Ezzel annyit akartam csak mondani, hogy döntsd el előtte magadban, hogy melyik jön be igazán, melyik tetszik jobban. Értem azt mondod, hogy a másik most így hirtelen szimpatikusabb, de azért a helyedben végigigondolnám, hogy nem csak egy hirtelen fellángolás az egész. Ha ezt eldöntötted, akkor már csak az van hátra, hogy finoman közöld a másikkal, hogy nem érsz rá. Az már rajtad áll, hogy egyenes gerinccel odaállsz-e és megmondod, hogy van egy másik lány is vagy, hogy csak bekamuzol valamit.
2021. okt. 3. 22:03
 3/17 anonim ***** válasza:
38%

Vagy találkozol velük, és elviszed őket egy mocsaras helyre majd mondod nekik hogy iszapbirkózással döntsék el hogy kié legyél.

Aztán eldől hogy kié leszel, ha a második ahogy te írtad jobb adotságokkal rendelkezik úgyis esélyesebb, de így adsz egy kis esélyt a másik csajnak is.

2021. okt. 3. 22:10
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
#2-es vagyok és el kell ismernem, hogy a #3-as ötlete tényleg sokkal jobb. A helyedben inkább azt választanám.
2021. okt. 3. 22:17
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

Küldöm ezt a dalt

[link]

2021. okt. 3. 22:46
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Kettes számú lánnyal, akivel már lebeszélted a bulit, vele bulizol. Az egyes számút meg berakod délelőttre, kora délutánra, egy kávéra.
2021. okt. 3. 23:28
 7/17 anonim ***** válasza:
38%
már rég feltalálták a hármas szexet...jó estét!
2021. okt. 3. 23:32
 8/17 anonim ***** válasza:
75%

jézusom, ki beszél le randit bulira? :D Volt évem amikor 20+ lányt vittem ágyba randikról, de eszembe nem jutott volna buliba szervezni találkát. Nem is értem.

Beszéld le az egyikkel máshová, és kész.

2021. okt. 4. 01:03
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha ilyen megfontolt vagy, az jár rosszabbul, akivel találkozol.
2021. okt. 4. 05:33
 10/17 A kérdező kommentje:

#8 Örülök neki, hogy ilyen alfahím vagy. De én ezeket a találkozókat úgy fogom fel mint egy randi előtti sima találkozás.

#9 Persze simán csinálhatnám azt is hogy letiltom az első lányt, de próbálom úgy kihozni a helyzetet hogy ne sírjon miattam még egy lány, az én lelkiismeretemnek sem tesz jót, már tapasztaltam

2021. okt. 4. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!