Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 lánnyal is kéne találkoznom egy este. Mit csináljak ,hogy ne sértődjön meg egyik sem?
Vagy találkozol velük, és elviszed őket egy mocsaras helyre majd mondod nekik hogy iszapbirkózással döntsék el hogy kié legyél.
Aztán eldől hogy kié leszel, ha a második ahogy te írtad jobb adotságokkal rendelkezik úgyis esélyesebb, de így adsz egy kis esélyt a másik csajnak is.
jézusom, ki beszél le randit bulira? :D Volt évem amikor 20+ lányt vittem ágyba randikról, de eszembe nem jutott volna buliba szervezni találkát. Nem is értem.
Beszéld le az egyikkel máshová, és kész.
#8 Örülök neki, hogy ilyen alfahím vagy. De én ezeket a találkozókat úgy fogom fel mint egy randi előtti sima találkozás.
#9 Persze simán csinálhatnám azt is hogy letiltom az első lányt, de próbálom úgy kihozni a helyzetet hogy ne sírjon miattam még egy lány, az én lelkiismeretemnek sem tesz jót, már tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!