Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 lánnyal is kéne találkoznom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 lánnyal is kéne találkoznom egy este. Mit csináljak ,hogy ne sértődjön meg egyik sem?

Figyelt kérdés
1 hónapja beszélgetek valakivel neten, élőben még csak keveset tudtunk. Azt írta még soha senki nem jött be neki ennyire mint én, pláne nem első látásra. Nekem is megvolt az alap szimpátiám felé, aranyos volt, szivesen irkáltam vele. Viszont 1 hete, mikor találkozóra került volna sor ,egy szórakozóhelyen, nem tudott eljönni mert lebetegedett. Ezen a szombaton megismertem egy másik lányt. Minden tulajdonsága jobb mint az előző lánynak, sokal jobban tetszik nekem . Miatta az utóbbi héten nagyon elhanyagoltam az elsőt, nem kezdeményeztem beszélgetést egyáltalán. Ezt szóvá is tette és szomorú volt miatta, én pedig megsajnáltam , ezért azt irtam neki, hogy szivesen beszélgetek vele továbbra is, csak nem volt időm. Erre nagyon megörült, megkérdezte most hétvégén hova fogok menni bulizni, mert akkor ő is oda jön ,hogy tudjunk találkozni. Pár napja viszont lebeszéltem a kettes számú lánnyal hogy végig együtt fogunk lenni majd a buliban. Így most két helyen kéne lennem egyszerre. Az eszem azt mondja, hagyjam az elsőt és találkozzak a másodikkal, ezt viszont valahogy finoman kene tudatni az első lánnyal. Azt mondta elronotta a napjait ,mikor egész nap nem írtam neki, akkor mit fog érezni ha egy másik lánnyal lát meg élőben? Hogy tudassam vele a dolgot? Csak az igazat mondhatom mert a buliban úgyis lebuknék .Az első lánnyal soha nem voltak érzelmes üzenetváltásaink , mondjuk elbeszélgettünk egymással elég jól, de inkább úgy mint két barát. Szerintetek mi a legjobb amit tehetek ebben a helyzetben? (tudom elb@ztam , nem kellett volna mindkettővel beszélnem egyszerre, de most a jelenre koncentráljunk). 17 évesek vagyunk mindhárman.

2021. okt. 3. 21:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

A második lányt tedd át egy másik napra. Csak úgy érdemes dönteni köztük, ha mindkettővel találkoztál személyesen.

Amúgy halkan megjegyzem, hogy az első lány mindenképp sírni fog, ha nem őt választod. Konkrétan játszol az érzéseivel, elhitetted vele, hogy szimpi neked, erre mást akarsz választani. Neked ez hogy esne?

2021. okt. 4. 07:19
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Ne hitegesd tovább az első lányt, de ne is tiltsd, hanem írd meg neki őszintén, hogy te legfeljebb barátkozni szeretnél vele (ha van ilyen szándékod). Mondd meg neki, hogy mégse mész abba a buliba, a másik lányt pedig vidd máshova.
2021. okt. 4. 12:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

ne menj el egyikkel se..lol

beszélj meg külön találkozót mindkettővel teljesen más időben és aki élőben szimpibb, azzal menj el mégegyszer. A másikkal közöld hogy te csak barát akarsz lenni, magyarul nem kell már a szeretete

2021. okt. 4. 23:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hívd el az elsőt is randira.

Jó esélyed van nála ha tetszel neki.

Ha nem alakul olyan jól akkor meg ott van a másik

2021. okt. 4. 23:03
 15/17 A kérdező kommentje:
sikerült döntéet hoznom köszi a válaszokat
2021. okt. 5. 19:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#15 Mi lett a vége? Kit választottál? Megsértődött a másik?
2021. okt. 5. 19:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
én is kiváncsi vagyok. kit választottál végül?
2021. okt. 6. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!