Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég fiatal vagyok ( 16 ).Tegnap este 22:15 kor a barátom elment egy szülinapra ( úgy , hogy nem akart elmenni elméletileg de utolsó pillanatokban még is ment és nem esett nagyon jól mert mi is aznap tartottuk a szülinapom ezért martam)?
Sokszor hivogattam mivel aggódtam érte,majd visszahívott és egy csaj beleüvöltött,hogy: elegünk van belőled nem érdekel ki vagy( itt letettem mert nem bírtam )
Majd egy olyat írt: ennyi vége leszarom és egy kép társult utána ahol 3 csaj között ül a baloldali csaj fogta a telefont ( a sràc eléggé beszívva nézett ki egy cigi is volt a kezéibe pedig nem dohányzik be fonták a haját meg smink is volt pedig hetero). Azóta nem ír pedig aznao még találkoztunk és normális volt , egy esküvőt is láttunk elsírta magát majdnem mivel elakar(t¿) venni és hogy én vagyok a világa soo mondhatni simp 2,5 ève ismerem nagyon rendes fiú volt mindig is és mindig udvarolt másokkal( lányokkal) meg ridegen viselkedett . Nem tudom ilyenkor mit tehetek?
Az egyik lehetőség, hogy nem önszántából tette ezt, hanem leitatták/bedrogozták.
A másik, hogy tök tudatosan járt el.
Mindkét esetben szakítanék vele, mert úgy gondolom, hogy ez nem fér bele.
Huuh, ez azért érdekes....
Én azért felhívnám az egyik családtagját és megkérdezném, hogy minden rendben van-e vele. Ez a kép készülhetett akarata ellenére is. Illetve te akkor nem is hallottad őt beszélni, mindig csak beszéltek helyette. :S Nem túl biztató, de ha jóban vagy a családtagokkal, valakit érdemes lenne felhívni és megkérdezném, hogy minden rendben van-e...
Viszont azt is tartsuk szem előtt, hogy mi az, hogy a te szülinapod helyett más "buliba" megy? Amíg józan volt, addig lett volna lehetősége jól dönteni.... Miért mehetett el vajon a te szülinapod helyett? Esetleg valaki belerángatta?
Szuper, nagyon jól tetted! Együttérzek veled, és remélem, hamarosan rendbejön minden.
7-es,8-as voltam.
Tudod mit csinálnék ezután? Választás elé állítanám, határozottan felhúznám neki a határokat és megmondanám, hogy akkor lehet választani, hogy vagy elindul a lejtőn egyedül (haverozás), vagy veled marad, de akkor tisztességesen. Ha ő ezt nem bánja meg teljes szívéből és most elnézed, akkor máskor is fog hasonlót csinálni. Neked meg a legszebb éveid mennek el idegeskedéssel.... :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!