Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány szexuális témákat hoz fel a közelemben, azt azért csinálja,mert bejövök neki?
Figyelt kérdés
Csak úgy viccelődve, meg poénoskodva mondta, amikor bicikliztünk, hogy játsszuk azt, mintha valami filmben lennénk ahol én üldözöm őt, és ha elkapom akkor azt tehetek vele,amit akarok szexuálisan.
Amúgy én eddig csak barátként tekintettem rá, de most kicsit felkavart ezzel.
2023. júl. 24. 22:54
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy le akar veled feküdni és igy akarja felhivni a figyelmedet a szexualitásra!
2/6 anonim válasza:
Be vertem volna neki az nap..hogy lehetsz ilyen nyomi?
3/6 anonim válasza:
Azt teszel vele amit akarsz? Mondaná nekem! F1-es pilóta lennék biciklivel.
4/6 anonim válasza:
Azt szeretné ha jól bevernéd neki.
5/6 anonim válasza:
Engem az üldözés végeredménye érdekelne. Utol érted? Mit tettél vele?
6/6 anonim válasza:
Bevernéd neki, WTF? :O
Szebben nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!