Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a lány akivel randiznék élőben sokkal kövérebb, mint a képein?

Figyelt kérdés

Tinderen kezdtünk el beszélgetni, szombatra beszéltünk meg egy randit, élőben még sosem találkoztunk, egészen mostanáig, mert véletlenül a metrón pont velem szemben ült le.

Ahhoz képest ahogyan a képeken kinézett sokkal kövérebb volt, és így már egyáltalán nem jött be.

Milyen indokkal mondjam le a randit?

2023. aug. 24. 11:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%

Huh, erre annyira nehéz válaszolni, mert én ha új képet töltök fel előtte mindig megkérdezem a barátaimat, hogy "ezen ugye látszik, hogy van rajtam felesleg, ugye?" mert nem akarok soha így járni. Ha ilyen üzenetet kapnék, hogy "élőben sokkal kövérebb vagy", hát nem tudom, fixen egész este sírnék. :D

Inkább mondd azt, hogy megismertél valaki mást, ne haragudjon, de ez neked most nem.

2023. aug. 24. 12:39
 12/26 anonim ***** válasza:
62%
Nem mindenki hízik arcra, az mit csináljon?
2023. aug. 24. 12:41
 13/26 anonim ***** válasza:
73%

Nézd, eleve ő csalt, ezek szerint nem is kicsit, nem kell finomkodnod, hogy lemondod. Nem jön be, kész, nem kell itt esélyeket adni, meg neked gondolkodni, hogy miként farolj ki belőle. Ő vezetett meg, csak ne legyen megsértődve. Írj neki egy üzit, hogy nem mész szombaton. Pont. Nem kell magyarázkodni. Ha van egy kis esze, vágja, hogy mi a szitu. Ha erősködik, meg faggat, akkor elég annyit írni, hogy nem egymást keresitek, neked nem jönnek be a telt lányok. Azok után, hogy ő vezetett meg téged régi (vagy agyonszerkesztett képpel) nem tartozol neki semmilyen magyarázattal.

Örülj, és ő is örüljön, hogy nem a randin kerekedett el a szemed, amikor először megláttad, és vágod ott a pofákat a szeme láttára. Az sokkal kínosabb lett volna. .

2023. aug. 24. 12:42
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindig az egyenes út a legrövidebb.

Mindd meg neki, ezzel egyrészt lezárod, másrész visszajelzést adsz neki, hogy ez neki se válik hasznára.

Az, hogy ebböl tanul-e már nem a te dolgod.

2023. aug. 24. 12:51
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

OFF: ezért utálom a legtöbb netes társkeresőt, kiváltképp a Tindert.

Nem, nem az internetes társkeresés ellen vagyok - egy 3 éves kapcsolatom is online kezdődött -, hanem az a probléma, hogy a legtöbb társkereső csak felületes dugócimbik keresésére jó ESETLEG. Látsz egy képet, amiknek a 90%-a vagy manipulált, vagy 8 évvel ezelőtti, vagy csak egy véletlenül szuperul elkapott kép, de amúgy baromira nem úgy néz ki az illető. Mellette jobb esetben van 2-3 mondatnyi sablonszöveg, ami vagy igaz, vagy csak azért írta, mert így jobbnak vélte az esélyeit, és ez alapján dönts... Gyakorlatilag semmit nem tudsz meg a másikból, csak azt, hogy milyen képet tett fel magáról. Persze, persze, ezek után már el lehet kezdeni ismerkedni, blablabla... csakhogy így túl sok olyan marad fent a rostán, akinek nem kéne, és túl sok olyan hullik ki - mert mondjuk véletlenül egy előnytelenebb képet tett fel, közben meg nagyságrendekkel szebb -, akiből meg jó társ lehetne.

Na mindegy...

A fő kérdésre válaszolva, több reakciót is el tudok képzelni:

- Ne haragudj, de nem az a lány vagy, akit a képeken láttam, és akit a valóságban láttam, az nem jön be. És tudom, hogy a külső nem a legfontosabb, de ha egy alap vonzalom nincs meg már a legelején, nem biztos, hogy érdemes lenne folytatnunk. Vagy valami hasonló.

Vagy ha kicsit számonkérőbb akarsz lenni (és ez még csak felszínesnek sem tűnik, nem mint ha én ne azt vallanám, hogy bár tényleg a belső a lényeg, de ha a külső taszító, akkor nincs értelme):

- Bocs, de nem akarok olyannal randizni, aki alapvető dolgokban hazudik. Te a külsődről hazudtál azzal, hogy egy tök más képet tettél ki, mint ahogy valójában kinézel.

2023. aug. 24. 12:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
12. Tegyen magáról friss, egész alakos képet! Ne egy szív alakúra formált arcképet, szép nagy szemekkel! Aztán meg jön behízott csík szemekkel, logó tokával, hatalmas testtel, felismerhetetlen! És nem egy-két ilyen van, hanem nagyon sok sajnos.
2023. aug. 24. 12:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

#15 vagyok. Velem is egyébként fordult elő ilyen. Bár az a "randi" több szempontból is inkább csak egy kabaré volt, én el sem akartam menni, erre a csaj az anyját rámuszította, hogy győzzön meg. Ezek után már eleve kizártnak találtam, hogy vele összejöjjek, de ezek után már csak poénból is elmentem. Nos, 10 percig vártam a csajra, mire rájöttem, hogy a csaj ott áll mellettem.

De van egy hölgy ismerősöm, aki 25 évesen és 85 kilósan is a 16 éves, 65 kilós képével tinderezik. És nekem panaszkodik, hogy milyen pasik vannak, hogy sokan meg sem ismerik kép alapján. Hát jah...

2023. aug. 24. 13:02
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

A mai filterek és mindenki által elérhető photoshop technikákkal megáldott világunkban orosz rulett csak levelezés alapján randit megbeszélni...minimum egy videochat; feleslegese csalódások megelőzése végett. Én is futottam bele ilyenbe, egy csini fiúval ismerkedtem, és megjelent egy szemüveges viziló, meg se ismertem, és rögtön azzal indított, hogy hát most ilyen, de őszre visszafogy a versenysúlyára...köpni-nyelni nem tudtam, és hiába jó fej, basszu, akkora toka volt alatta, hogy nem volt nyaka, meg szó szerint egy disznó méretű lett...borzalmasan nézett ki! Aztán hasonló kaliber, aki hanyga képet képet küldött, és olyan is volt élőben, hogy nem csodálom, hogy nem merte vállalni magát. Én nem értem, az ilyen mire számít?!

Egyébként ő volt inkorrekt. Az egy dolog, hogy előnytelen a kép, vagy más a szög, de amikor durván más, mint amit a kép sugároz, ott nehogy már a másik legyen a hibás, meg neki kelljen azon gondolkodnia, hogy csomagolja a "nem" et, hogy ne bántsa meg a másik lelkét, mikor az meg szándékosan félrevezet...

2023. aug. 24. 13:05
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem konkrétan az egyik munkatársammal történt, és még ő volt fölháborodva. Föltett magáról egy 2006-ban készült képet, amit még meg is retusálgatott szépen. Mutatta, kérdezte milyen? Mondtam, szerintem még nyomokban sem tartalmazza önmagát!:D Jött is rá a kapás még aznap, több is! Ment a megbeszélt helyre, pasi várta a kocsiban. Odaért, megszólította a pasit, az meg kikerekedett szemekkel szóhoz sem jutott! Annyit tudott kinyögni hogy szia, és azonnal elhajtott. És még a pasi volt a bunkó a munkatársam szerint.:D
2023. aug. 24. 13:07
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Na, mindent írtam itt, csak éppen a kérdésre nem válaszoltam. Szóval, szerintem is mondd meg korrekten, hogy nem jön be neked! Nem kell elnézést kérned, főleg nem kifogásokat keresned, mert nem te voltál inkorrekt! Megmondod udvariasan, elköszönsz, ennyi!
2023. aug. 24. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!