Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok kérlek tanácsot, mert nem tudom mit csináljak!?
Figyelt kérdés
Alapvetően szegedi vagyok, de most Pesten élek, itt járok suliba (férfi szabói). Péntek este a barátaimmal gondoltuk elnézünk egy buliba, kicsit iszogatunk, táncolunk, mivel ők még jól is néznek ki esetleg csajoznak. Kintvoltunk cigizni és láttunk két fiatal, olyan kb 18 éves lányt kijönni, az egyiken egy vékonypántos ruha volt csak. Muszáj volt odamennem felajánlani a pulcsim. Elkezdtünk beszélgetni, és nagyon szimpatikus lett. Után mondták, hogy menniük kell, mert a nem dohányzó barátnőim bent várják őket, de a lány elkérte az instámat, és be is követtük egymást. Akkor este mondta, hogy szimpatikus vagyok neki, nekem pedig nagyon bejött. Így hát próba-szerencse szombat délelőtt ráírtam. Elkezdtünk írogatni, és kiderül hogy ők is nagyon szeretik a Bambi presszót ami a mi egyik törzshelyünk itt Pesten. Ott nagyon jó a forrócsoki, szóval gondoltam meghívom, de gondolkodtam, hogy az alkohol ital nem olyan kedves dolog, szóval tényleg a forrócsoki lett. Belement, amin nagyon meglepődtem, aztán tisztáztam, hogy randi és mondta, hogy “igen értette, és így is benne van”. És Pesten még nem randiztam, biztos voltam benne, hogy nemet mond, mert gyönyörű. Megbeszéltük a szerda estét, és azóta is írogatunk, de fogalmam sincs mit csináljak. Volt már Szegeden barátnőm, de őszintén, nem tartottam már ismeretlenül ennyire vonzónak. Szerintetek mit csináljak? 22F2023. febr. 12. 15:09
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírásokért, elfelejtettem visszaolvasni.😅
2023. febr. 12. 15:15
2/9 anonim válasza:
Ez Pest, itt történnek csodák:) Ne bizonytalanodj el, higgy magadban!
3/9 anonim válasza:
Mi a kérdés? Randi előtt tusolj, moss fogat, öltözz kicsit elegánsabb ruhába, ne melegítő meg sportcipő legyen rajtad. Parfüm minimális, különben megfullad a csaj, de nem leszel tőle vonzóbb.
Randin meg igyekezz férfiként viselkedni, mert ez így elég szànalmas.
4/9 anonim válasza:
Nem kell itt tanácsod adni, teljesen jól nyomod bro. Így tovább!
6/9 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem tudom hogyan tegyem magam olyanná amilyen pasira ő vágyik. Annyira szép, bájos, kedves és érdekes lány, nem hiszem hogy felérnék hozzá.😅
2023. febr. 12. 15:42
7/9 anonim válasza:
Sehogy lol. Legyen már egy kis identitásod / önbecsülésed. Nem gondolod, hogy inkább annak kéne lennie (ideális esetben) az egyetlen opciónak, hogy önmagad miatt érdekeld?
8/9 anonim válasza:
Még csak ismerkedtek, nem érthető miért huznal fel egy maszkot miatta. Önmagad add, ha nem tetszik attól még másnak fog. De ha nekiállsz hamis képet adni magadról lejon és azért nem lesz esélyed.
9/9 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem vagy elég jó neki? Biztos nem ment volna el veled, ha nem tetszel neki. Ne agyalj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!