Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú. Adjatok tanácsot légyszi, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok kicsit hosszúra sikerült, bocsi de segítsetek légyszi:). Szóval, Van egy fiú nagyon tetszik. Egy suliba járunkő 16 én 15. Gondoltam, hogy bejelölöm iwiwen és ha visszajelöl akkor felveszem msnre, visszajelölt és fel is vettem. Azóta egyszer beszéltünk mert alig van fennt msnen mert edzeni jár. Amikor beszéltünk azt írta, hogy teccek neki és, hogy nem lenne ellenére ha együtt lennénk. Azt is mondta, hogy mennyek oda hozzá a suliba beszélgetni. De amikor találkozunk a suliba ugy érzem mintha elkerülni de azt látom, hogy néz. Most akkor mi van?? Nem értem? Mit csináljak?? Mennyek oda én hozzá?? Légyszi segítsetek mert végre egy olyan fiú aki igazán teccik nekem.2009. febr. 12. 20:13
1/6 anonim válasza:
Hát ha azt mondta hogy menj oda hozzá akkor menj!Bár szerintem neki kellene,kicsit küzdjön.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy azt mondta de most,hogy?
Mit mongyak neki?? Kicsit félek ettől. Ugy érzem mintha elkerülne...
2009. febr. 12. 20:17
3/6 anonim válasza:
Ne te szaladgáljál utána!!! Jöjjön oda ő beszélgetni ha akar, így csak beégsz.
4/6 anonim válasza:
így van ! Ne te menj oda mert beégsz ! ez teljesen igaz. szerintem várd meg mig ö jön oda vagy ha fenn lesz MSNen kérdezd meg hogy akkor miost mi a pálya !
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
igy si fogok tenni
2009. febr. 13. 09:30
6/6 anonim válasza:
csatlakozok az előttem szólokhoz!ne fuss utána!ha tényleg azt írta,hogy tetszel neki,akkor várd meg amíg ő keres!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!