Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak “arra” kellek?
Sziasztok!
A sokadik randin vagyok túl az életemben,és a legtöbbször csak legeküdnének velem és ennyi,az ismerkedést mindig úgy akartam,hogy pár randi megismerjük egymást és lassan haladunk..de tőlem mindig csak azt akarják.
Ezt azért nem értem ,mert nem öltözködök kihívóan,természetes vagyok,nem mondok vagy teszek olyat ami a másikból ezt kiváltja,visszafogott vagyok de nem csendes. 29L vagyok,és sajnos csak arra vagyok jó ,pedig csúnya és kövér sem vagyok..ez nagyon lelomboz és elszomorít. Ti mit tesztek hogy elnyerjétek valaki tetszését,és hogy ne gondoljon csak arra?
Köszönöm
Sok férfi kockázatmentesen használja az online társkeresőt az alkalmi szexpartner keresésre.
Nem tudsz mit tenni, feladni ne add fel, csak várj türelemmel.
És nyilván olyanokat válassz, aki tetszik neked, de add alább.
Nem tudni mikor, de jönni fog egy komoly is. Türelem!
11 vagyok. Legrosszabb elütés (de helyett ne)
NE add alább, jönni fog az igazi.
Mert neked, mint a legtöbb embernek, legyen férfi vagy nő, elsődleges az hogy a másik szexuálisan maximálisan vonzó legyen (ha van rá lehetőség, neked van). Ezeknek a férfiaknak pedig csak arra kellesz, mert találnak mást, ha nem tetszik a helyzet vagy "járatnak" több csajt is. Valahol azért csak élvezed, hogy ilyen férfiak k*rnak, ha nem így lenne, ez a kérdés sem született volna meg. És ezt nem rosszindulatból írtam, ez valahol természetes. Én megértelek, hogy jó velük, de szeretnél többet és sajnálom. Drukk, hogy egyszer szerencséd legyen.
38/f
13.
Engem nem K*r senki! Pont ez a lényeg,nem adom magam könnyen,és ezért született a kérdés..inkább próbáld ne utálni magad,mert ez a válasz sem véletlen született😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!