Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy pasi akivel 2x randiztunk,én először nem akartam komolyat,de mostanra nagyon megkedveltem őt..de alig keres,mint ha nem érdekelné mi van velem,és mint ha nem akarna jobban megismerni,leírtam ezt neki,de az volt a válasz hogy 2 alkalom után még mit akarok..több idő kell,úgy érzem ez veszett ügy,de én nehezen tudnám elengedni. Mostanra tök depis vagyok miatta. Mihez kezdjek?

2023. ápr. 4. 15:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%

Valahol igaza van, 2 randi után tüstént komoly kapcsolatot, amikor nem is ismered legalább egy kicsit eléggé butaság meg se haragudj.

Régóta magányos vagy, szeretetéhes, kapcsolatfüggő, vagy mi? A randizas ismerkedést takar, nem komoly kapcsolatot és te át akarod ugrani a lépcsőfokokat, amikor nem kéne.

Azt hiszi, hogy dilis ember vagy, aki olyan mint a rágógumi okkal.

Ezt elszúrtad.

2023. ápr. 4. 15:28
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Azért azt lehet érerni, hogy a másik fél mennyire érdeklődő, és ha már a második randi után is csak egy langyi állóvíz van, az nem sok jóval kecsegtet.
2023. ápr. 4. 15:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Először azt mondtad, hogy nem akarsz komolyat, most meg már mégis, pedig csak 2 randi volt?
2023. ápr. 4. 15:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként ettől szoktam kilenni. Már nem először fordul elő, hogy egy lány előadja, hogy ő csak ismerkedik, nem akar komolyat stb. , utána pedig (átalában az 1. v. 2. szexet követően) gyökeresen megfordul a gondolkodásmódjuk, hogy akkor én most döntsem el, hogy mi legyen, mert ők komolyan akarják folytatni velem. Kb. falhoz állításnak érzem, és em értem, miért nem húzzák meg a határt előbb.
2023. ápr. 4. 15:54
 5/14 A kérdező kommentje:
Utolsó..valójában ez van,lefeküdtem vele,és utána éreztem amit.. aztán mondtam neki hogy többet akarok, és erre mondta hogy még csak 2x találkoztunk..de én úgy érzem kell nekem,de ő nem ír..én sem nagyon keresem mert várom h reagáljon valamit, szóval tudom hogy úgy is veszett ügy,csak ez a gondolkodás r,remény múlna el..
2023. ápr. 4. 16:49
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell lefeküdni valakivel 1.vagy 2. randin, komolyan.
2023. ápr. 4. 16:51
 7/14 A kérdező kommentje:
Mert csak annak indult..nem tetszett. Aztán változott.
2023. ápr. 4. 16:53
 8/14 anonim ***** válasza:

Jah, bocsi.

Hát ez az, hogy általában az egyik fél többet kezd el érezni míg a másik nem viszonozza.

Így jártál. De mondjuk tényleg tök mindegy, hogy lefeküdtél vele, vagy sem, 2 randi után komoly kapcsolatot nem kéne kialakítani. Nemhiába randinak hívják a randit.

2023. ápr. 4. 16:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szex után nem érdeklődik, az elég egyértelmű.
2023. ápr. 4. 16:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, nem akarlak reménnyel bódítani, de volt egy lány akivel összejöttem, mert marha jól éreztem vele magam, bár nem 2x találkoztunk.

Valószínűleg a szex elöntött jó adag Oxitocinnal, és onnantól kezdve már nem nálad a gyeplő.(4-es)

2023. ápr. 4. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!