Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudtam feldolgozni tindézser koromban hogy nem kellek a nőknek és alkoholistává váltam, gyakorlatilag a nők tehetnek róla hogy tönkrement az életem?
Annyira menekülni akartam a valóság elől, hogy az alkoholos mámort választottam. 15 évesen kezdtem el iszogatni.
18 évesen kezdődött a kemény alkoholizmusom, akkoriban már műanyag flakonos bort vedeltem napi szinten egyetemre járás helyett, fényes nappal.
20-30 között gyakorlatilag végig vedeltem, nem szereztem szakmát se.
F/30
Jobban jártál volna az egyetlemmel.
Most így mit csináljunk veled Balázs
A nőkre fogod de nem miattuk kezdték inni
Engem minden pasi hulyenek nézett,elvesztettem életem szerelmet
Egyedül nevelem a gyermekem,mégsem lettem alkoholista
Próbálj meg kimászni ebből ha kell kérj segítséget
30 éves vagyok próbáld meg helyrehozni az életed
Így tényleg nem fogsz kelleni a nőknek.
3: de neked legalább volt szerelmed. nekem az se volt soha.
amúgy az ivással leálltam.
Igen volt
De nehogy azt hidd hogy jobb így ,hogy szeretem de nem lehetek vele
Nem tudom sztem van abban valami elvont szépség, amikor az ember az élete valamelyik - vagy mindegyik területén mélyponton van, és ránéz a káoszra amit teremtett, azt mondván, hogy "igen, ez az én művem bssza meg".
Ha viszon a rossz dolgokért folyamatosan másokat okolsz, akkor ki vagy TE? Mi volt a TE szereped ebben az egészben? Ha a rossz nem a te érdemed, akkor rosszabb vagy egy lecsúszott alkesznál is: egy senki vagy, akinek még a saját életébe sincs beleszólása.
Na mindegy. Már kiirtál már vagy 500 kérdést, szval ez az 501edik sem fog változtatni semmin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!