Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy pasi akivel 2x randiztunk,én először nem akartam komolyat,de mostanra nagyon megkedveltem őt..de alig keres,mint ha nem érdekelné mi van velem,és mint ha nem akarna jobban megismerni,leírtam ezt neki,de az volt a válasz hogy 2 alkalom után még mit akarok..több idő kell,úgy érzem ez veszett ügy,de én nehezen tudnám elengedni. Mostanra tök depis vagyok miatta. Mihez kezdjek?
2023. ápr. 4. 15:25
11/14 anonim válasza:
Az ilyen pasi nyilván talál magának olyat aki neki kell is. Addig addig meghúz hol ezt hol azt.
13/14 anonim válasza:
Ma csupa ilyen kérdés van, vagy ugyanaz írja ki őket?
2x találkoztatok, szexeltetek, te többet akarsz a pasas nem. Mi itt a kérdés tulajdonképpen?
14/14 anonim válasza:
Kétszer találkoztatok és már lefeküdtetek? Én sem akarnálak! Mekkora bánatk. vagy már!😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!