Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a pasinak nem kellek eléggé, igaz?
Hiába ő kezdeményezett nálam, elbizonytalanodtam és már nem vagyok biztos benne, hogy folytatni akarom vele ezt a "valamit", az alábbiak miatt:
Ritkán ér rá találkozni, holott a szomszéd utcában lakik. A ritkán azt jelenti, hogy hetente-kéthetente az egyik hétvégi nap délutánján kb. egy, max másfél órára. Hétköznap soha.
Messengeren kommunikálunk és sűrűn előfordul, hogy én írok neki délután és ő csak másnap délelőtt válaszol.
Azt mondta, komoly kapcsolatot keres, mégis gyakran utal szexuális témákra. Úgy érzem, maga a személyiségem kevésbé érdekli.
Ez most biztos gyerekes lesz de feltűnt, hogy Facebookon sok csinos nő képét lájkolja. Ezek a nők közös ismerőseink, ezért látom. Az jut erről eszembe, hogy szerintem én csak talonban vagyok nála, B terv.
A telefonszámomat a mai napig nem kérte el.
Amikor fél vagy egy napra eltűnik, arra hivatkozik, hogy elment az internet. Mobilnete nincs állítása szerint.
Ez az egész másfél hónapja tart. Most ahogy leírtam mindent és visszaolvastam megerősödött bennem, hogy hagyom az egészet de szeretném mások tanácsát is kikérni.
Teljesen jól látod, hagyd a francba! Elmegy az internet...persze.
N
Jól látod, bármivé is alakul a kapcsolat köztetek, mindig olyan semmilyen érzésed lesz.
A net nálam is elszokott menni, de tényleg. Igaz én a világ végén lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!