Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennek a pasinak nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a pasinak nem kellek eléggé, igaz?

Figyelt kérdés

Hiába ő kezdeményezett nálam, elbizonytalanodtam és már nem vagyok biztos benne, hogy folytatni akarom vele ezt a "valamit", az alábbiak miatt:

Ritkán ér rá találkozni, holott a szomszéd utcában lakik. A ritkán azt jelenti, hogy hetente-kéthetente az egyik hétvégi nap délutánján kb. egy, max másfél órára. Hétköznap soha.

Messengeren kommunikálunk és sűrűn előfordul, hogy én írok neki délután és ő csak másnap délelőtt válaszol.

Azt mondta, komoly kapcsolatot keres, mégis gyakran utal szexuális témákra. Úgy érzem, maga a személyiségem kevésbé érdekli.

Ez most biztos gyerekes lesz de feltűnt, hogy Facebookon sok csinos nő képét lájkolja. Ezek a nők közös ismerőseink, ezért látom. Az jut erről eszembe, hogy szerintem én csak talonban vagyok nála, B terv.

A telefonszámomat a mai napig nem kérte el.

Amikor fél vagy egy napra eltűnik, arra hivatkozik, hogy elment az internet. Mobilnete nincs állítása szerint.

Ez az egész másfél hónapja tart. Most ahogy leírtam mindent és visszaolvastam megerősödött bennem, hogy hagyom az egészet de szeretném mások tanácsát is kikérni.

2022. okt. 16. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól látod kérdező. Ezt férfiként írom.
2022. okt. 16. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellesz neki, hagyd. Egy férfi nem ilyen, ha tetszik neki egy nő
2022. okt. 16. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább keress olyat, aki tényleg értékel és érdekled, törődik veled, mert fontos vagy számára. Sajnos ritka az ilyen és nehéz lesz találni, de mindennél többet ér.
2022. okt. 16. 13:08
 4/9 BohócKolbász ***** válasza:
100%
Amíg nem hozod fel neki a szextémát, addog nem is fog felőled érdeklődni. Barátságnál többet nem gondol bele. Szóval ha komoly kapcsolatot keresel építsd le a fickót. Mert ki fog használni. Férfi vagyok, pontosan tudom mit írok. Régen én is csináltam már ezt. És igen, engem is építettek le, sőt le is tiltottak néhányan. :D
2022. okt. 16. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jól látod, hagyd a francba! Elmegy az internet...persze.

N

2022. okt. 16. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember sose akart tőled úgy semmi se igazán. Csúnya lesz, amit írok, de csak egy tárgyként tekint rád, akire ha úgy érzi szüksége lesz, akkor majd előveszi valahonnan a hátsó sorból.
2022. okt. 16. 13:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod, bármivé is alakul a kapcsolat köztetek, mindig olyan semmilyen érzésed lesz.

A net nálam is elszokott menni, de tényleg. Igaz én a világ végén lakom.

2022. okt. 16. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
elment a net = másokkal találkozik vagy otthon rejszol
2022. okt. 16. 17:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítéseket, mindenkit felpontoztam. :)
2022. okt. 16. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!