Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugye velem van a baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye velem van a baj, ha mostanában minden pasinak csak szexre kellek/kellenék?

Figyelt kérdés

Nem értem miért, de az utóbbi pár hónapban csak olyan srácok próbálkoznak, akiknek szerintem csak szexre kellenék. Ezt értem pl arra hogy többen folyamatosan kérik, hogy küldjek szexi képeket, meg elég sok szexuális utalást kapok. A téma 60%-ban a szex. Ez egy kicsit idegesít, mert nem érzem magam egy kihívó megjelenésű és viselkedésű lánynak, nem vagyok ri...anc kategória de szende szűz sem. Nálam vannak szabályok, erkölcsök, amiket betartok és nekem ilyen jellegű kapcsolat nem felel meg, legyen az akármilyen jó pasi.

Miért van ez? Mit nem csinálhatok jól? Vagy az jön le, hogy nem vagyok szerethető és csak szexre vagyok méltó másra nem?

24/L

2015. márc. 9. 22:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
nem ismerünk, nem beszélgettünk még veled, fogalmunk sem lesz a válaszról
2015. márc. 9. 22:25
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Először e lenge próbálkozások jönnek. Aztán, amikor rájönnek a legények, hogy nem olyan fából faragtak, többet is akarnak.
2015. márc. 9. 22:27
 3/21 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak szexre vagy jó már ha mást nem látnak benned, csak ezt.
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti, hogy sok fiú csak szexelni akar. Ezt szerintem más lányok is megerősítik majd, nem Téged jellemez.
 5/21 Evergrey ***** válasza:
100%
Férfiak között eleve sokan vannak, akik csak szexre hajtanak, függetlenül attól, hogy milyen a másik fél. Hogy aztán emellett van-e veled kapcsolatban valami, amitől jobban bevonzod az ilyeneket, vagy csak balszerencséd volt mostanában, az innen nehezen eldönthető kérdés.
2015. márc. 9. 22:28
 6/21 anonim ***** válasza:
95%

80% csak szexre hajt:D

En is mindig csak a szexre kellenek.. pedig egyaltalan nem vagyok az a fajta lany, akit konnyen megkaphatnak:D

2015. márc. 9. 22:31
 7/21 anonim ***** válasza:

Ezek a próbálkozások hol történnek? Csak nem valamelyik internetes oldalon?

Vagy tán a személyes ismeretség során kérik, hogy küldj azexi fotókat magadról?

2015. márc. 9. 22:38
 8/21 A kérdező kommentje:

-Ismerősök, barátok ismerősei

-Iskolában látásból ismert emberek

-Idegenek Facebookról

Zavar, hogy egy kicsit nem tud senki komolyan venni.

2015. márc. 9. 22:45
 9/21 anonim ***** válasza:
Úgy érzed hogy több vagy benned, mint hogy sokaknak csak szexre kellessz másra nem?
2015. márc. 9. 22:46
 10/21 anonim ***** válasza:
Lehet olyan a profilképed. Nekem is volt már olyan, hogy barátnőmmel közösen ilyen "kacsaszájas" képet tettünk ki profilképnek, na akkor csak úgy jöttek a nem megfelelő, vulgáris kifejezéseket tartalmazó üzenetek..
2015. márc. 9. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!