Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért buknak mostanában 40 év fölötti pasikra, a huszonévesek már nem is kellenek, vagy csak divat az egész? 21/F
szerintem apa-komplexusuk van, az olyan kapcsolatok 70%-nak biztosan
én 20 vagyok, de 25 fölé nemigen mennék párkapcsolatban, az még ami korban egészséges, ahol még testileg, felfogásilag nagyjából egy szinten vagytok, nem kell attól tartani hogy holnap a 47éves pasimnak nem áll fel a f_rka, nem kell attól tartanom h itt vagyok 30évesen és egy 58éves "nagypapi" a gyerekem apja...EGYÉNI véleményem, nem átlagosságban beszélek, persze nyugodtan lepontozhatnak azok a fiúk/lányok akik ilyen kapcsolatban élnek...ez is jel arra hogy fáj nekik az igazság:P
20/L
Azért buknak rájuk, bár nem mostanában, hanem mindenhol és mindig, és nem mind, hanem csak néhányan, mert a 40 év fölötti férfiak idézem "már maguk mögött tudják az egzisztenciateremtés gondjait", "már elértek valamit, ezért fel lehet rájuk nézni", "érettek" stb.
Magyarul mert sok pénzük van.
18 éves vagyok, és én is a 30-40 évesekre bukok. Nem tudom miért, hidd el, én örülnék a legjobban, ha nem így lenne, de egyszerűen őket találom vonzónak. :)
Sajnos nincs barátom pont ebből kifolyólag, egyszerűen nem tartom vonzónak a korombelieket. És bár lett volna lehetőségem egy 40-es pasival együtt lenni, nem mentem bele, mert tudom, hogy nem normális dolog.
Nincs mit tenni, várom, hogy kinőjem ezt a dolgom, esetleg "belenőjek" - bízom benne, hogy 10 év múlva is a 30-40-es pasikra bukok, és nem az 50-60-asokra. :D
Én abszolút nem bukok a 40 évesekre, nálam 30 a felső korhatár.
22/L
Miért érdekel ez téged ha 40-es leszel majd megtudod. Én konkrétan a 20-on évesektől falra mászok, nekem még kisfiúk. 43 éves a párom és imádom! és lesza**m ki mit szól ehhez, nem kell a pénze, van saját keresetem, se az hogy fuvarozzon, van saját kocsim. Amúgy mindenki inkább a saját dolgával törődne, mint mások életével!
22/L
Még kisfiúk?????? vááá
Mitől kisfiúk? Mert nem akarunk 22 évesen megházasodni, meg öt gyereket csinálni, meg házat építeni stb,stb.????HA??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!