Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúknál a távolságtartás a divat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál a távolságtartás a divat?

Figyelt kérdés
Mostanában úgy vettem észre, hogy direkt közönyösen, távolságtartóan viselkednek, hogy elérhetetlenebbeknek tűnjenek, ezzel felkeltve a lányok érdeklődését. Az udvarlásról már inkább nem is beszélek, de hogy ők várják el, hogy mi menjünk utánuk... Mással is így viselkednek vagy csak engem "tisztelnek" meg ezzel? 21/L
2011. jan. 27. 19:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten.

Máshogy nem lehet téged megszerezni, ez a helyzet. Valószínű észrevették. Erre legalább reagálsz.

2011. jan. 27. 19:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy jó hülye szokás,ja...
2011. jan. 27. 19:59
 3/17 Funktasztikus ***** válasza:
100%
ti kezdtétek csajok..xD
2011. jan. 27. 20:10
 4/17 anonim ***** válasza:
Általában a fiúk azért nem mennek oda a csajhoz, mert akkor általában ott vannak a barátnői és elég ciki a visszautasítás, "közönség" előtt meg pláne...
2011. jan. 27. 20:26
 5/17 anonim ***** válasza:

"ezzel felkeltve a lányok érdeklődését".

Feltettél egy költöi kérdést.

A mai világban már a figyelmesség gáz és aki gáz az nem jöhet szóba. Sokkal jobban kellenek azok a férfiak, akik hülyítik a nöt, porig alázzák, megdugják az anyját, hugát, legjobb barátnöit.

Erre van igény!

2011. jan. 27. 20:31
 6/17 A kérdező kommentje:
Úgy érzem a válaszokból, hogy egyre nagyobb a probléma. Szerintem nem gáz, ha valaki udvarias, csak ne vigye túlzásba, ha nem muszáj, de még mindig jobb, mint a második lehetőség... Valahogy meg kéne találni azt a bizonyos arany középutat. Én nem tudom mi történt az utóbbi pár évben, de számomra taszító, ha egy fiú borotválja az arcán kívül máshol magát, festi a haját, trükközik ezzel a közönyösséggel, sértődékeny, mint egy kislány... Most tényleg ez a divat és ez van akinek bejön? Hát mi van itt kérem megfizetve?! Köszi a válaszokat!
2011. jan. 27. 20:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Engem aztan nem erdekel milyen divat van vagy milyen nem, es hogy tavolsagtartonak kell lenni, en ha udvarolni fogok kezdeni amit nemsokara elkezdek, akkor azt egy szal viraggal, bokokkal es mindennel fogom tenni ami az udvarlast jelenti. Ha egy lanynak ez nem tetszik akkor keresek majd olyan akinek igen.
2011. jan. 27. 21:16
 8/17 anonim ***** válasza:
olyat*
2011. jan. 27. 21:17
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

igen én is ezt tapasztalom pontosan amiket elmondtok

azt hiszem kétségbeejtő a helyzet

de én a nőkre haragszom emiatt

a férfiaknak túl nagy az "értéke"

hímsoviniszta társadalom, a nők a pasik igényeit szolgálják ki, miközben ők, és a valós értékek nem számítanak csak a "pasifogás" lasszóval...

2011. jan. 27. 21:23
 10/17 A kérdező kommentje:
Nah, végre valaki! :)
2011. jan. 27. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!