Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúknál a távolságtartás a divat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál a távolságtartás a divat?

Figyelt kérdés
Mostanában úgy vettem észre, hogy direkt közönyösen, távolságtartóan viselkednek, hogy elérhetetlenebbeknek tűnjenek, ezzel felkeltve a lányok érdeklődését. Az udvarlásról már inkább nem is beszélek, de hogy ők várják el, hogy mi menjünk utánuk... Mással is így viselkednek vagy csak engem "tisztelnek" meg ezzel? 21/L
2011. jan. 27. 19:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ezt az utolsó előttinek szerettem volna írni, de így is jól jött ki. :) Egyébként sok válasz rendkívül elgondolkodtató volt.
2011. jan. 27. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Én például alapból távolságtartó vagyok,mindenkitől 3 lépés távolság,de nem is akarok kapcsolatot.Nem tudom elképzelni,hogy valaki pont azért távolságtartó mert nőt akar,nem látom az összefüggést a két dolog közt.20/F
2011. jan. 28. 10:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Neked ez miért probléma? Kismillió srác szenved attól, hogy TI állandóan játszátok az agyatokat és normális módon már nem is lehet közeledni hozzátok.

Ezt lány mondta nekem, aki jóbarát és nyíltan lehet vele beszélni mindenről: Neki olyan srác nem is kellene, aki odamegy hozzá.És ezzel nagyon sok lány van így manapság.

Még ha tetszene is neki a srác eleinte, de amint az odamegy hozzá, bemutatkozik, stb.. a lány azonnal felsőbbrendű státuszba helyezi magát, átváltozik gőgös libává és ezt addig csinálja, míg végül le nem koptatja a srácot. Majd utána diadalittasan eldicsekszik vele, hogy milyen menő volt, őt aztán egy pasi sem tudja csak úgy megszerezni.

Azán este geyedül sír az ágyán és bekapcsolja a gépét, ahol a Gyakorikérdések.hu-n sírja el a bánatát. :)

2011. jan. 29. 13:41
 14/17 anonim ***** válasza:
"egyedül"
2011. jan. 29. 13:42
 15/17 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló! :)

Köszönöm az őszinteséget, de lehet, hogy nem a dizsibe kell a szösziknél próbálkozni. Én nem az ismerkedésre gondoltam, hanem a már kialakult kapcsolatra, csak nem jól fogalmaztam meg a kérdésemet. Amúgy igen, vannak ilyen lányok, és velük lehet csúnyábban bánni, de nem az összessel, olyanokkal is, akik nem érdemlik meg.

2011. jan. 29. 15:28
 16/17 A kérdező kommentje:
jah, és én nem elsírni akartam a bánatomat, hanem csak kíváncsi voltam, hogy másokkal hogy viselkednek, mivel ha egyedül vagyok ezzel így, akkor magamban kell megtalálnom a problémát és kijavítani.
2011. jan. 29. 15:31
 17/17 anonim válasza:

Kedves 13:41-es válaszoló! (:

én egyszerűen nem tudom megérteni, hogy a legtöbb fiú miért azt válaszolja az ilyen kérdésekre, hogy "ennek az egésznek az okai ti lányok vagyok" már elnézést, de nem minden egy lány p*csa manapság. attól hogy te még csak olyanokkal találkoztál, akik isznak, cigiznek, piálnak, buliznak, taplók és semmi másból nem áll a napjuk azon kívül, hogy "na vajon ma kinek az életét tudnám megkeseríteni..."

igenis vannak még olyan lányok ma is, akiknek nem ez a legfőbb célja az életükben. most lehet hogy engem tartanak naivnak, de én hiszem hogy vannak még normális fiúk is. egyszer én is összefuthatok vele valahol ( csak jókor jó helyen kell lennem ;) )

olyan környezetbe kell menned, hogy ilyenekkel tudsz találkozni, mert valószínűleg ha nem találkoztál még normális lánnyal, akkor valószínűleg ez lehet az oka.

járj nyitott szemmel, nem hiszem hogy egyedül lennék, aki így gondolkodik... (:

17/l

2011. febr. 11. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!