Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugye velem van a baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye velem van a baj, ha mostanában minden pasinak csak szexre kellek/kellenék?

Figyelt kérdés

Nem értem miért, de az utóbbi pár hónapban csak olyan srácok próbálkoznak, akiknek szerintem csak szexre kellenék. Ezt értem pl arra hogy többen folyamatosan kérik, hogy küldjek szexi képeket, meg elég sok szexuális utalást kapok. A téma 60%-ban a szex. Ez egy kicsit idegesít, mert nem érzem magam egy kihívó megjelenésű és viselkedésű lánynak, nem vagyok ri...anc kategória de szende szűz sem. Nálam vannak szabályok, erkölcsök, amiket betartok és nekem ilyen jellegű kapcsolat nem felel meg, legyen az akármilyen jó pasi.

Miért van ez? Mit nem csinálhatok jól? Vagy az jön le, hogy nem vagyok szerethető és csak szexre vagyok méltó másra nem?

24/L

2015. márc. 9. 22:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ugye nem utalsz arra, hogy benne lennél?

A randis kérdésre mit válaszoltál? A kép nyavalygásokat ugye lepattintod?

Ha nem, akkor ezért van ez....

2015. jún. 22. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!