Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye velem van a baj, ha mostanában minden pasinak csak szexre kellek/kellenék?
Nem értem miért, de az utóbbi pár hónapban csak olyan srácok próbálkoznak, akiknek szerintem csak szexre kellenék. Ezt értem pl arra hogy többen folyamatosan kérik, hogy küldjek szexi képeket, meg elég sok szexuális utalást kapok. A téma 60%-ban a szex. Ez egy kicsit idegesít, mert nem érzem magam egy kihívó megjelenésű és viselkedésű lánynak, nem vagyok ri...anc kategória de szende szűz sem. Nálam vannak szabályok, erkölcsök, amiket betartok és nekem ilyen jellegű kapcsolat nem felel meg, legyen az akármilyen jó pasi.
Miért van ez? Mit nem csinálhatok jól? Vagy az jön le, hogy nem vagyok szerethető és csak szexre vagyok méltó másra nem?
24/L
Valószínűleg erős szexuális kisugárzásod lehet ezért akarnak becserkészni.Vagy nagyon közvetlen típus lehetsz.
De lehet,hogy teljesen független tőled és valóban a legtöbb pasi szexre hajt.És a guruló krumplit is ... :)
küldj képet, megmondjuk
amúgy az véletlenül sem lehet, hogy valaki őszinte szivvel közeledik, csak te rögtön elzavarod, hogy ah ez is csak azt akarta?
Beszélgess velem, én addig nem hozom szóba az egészet, amíg a másik fél meg nem említi. És akkor is csak úgy, ahogy azt illik. :)
Azt pedig tanácsolnám, hogy aki ilyesmiket kér/ír neked, hogy szekszi kép meg ilyenek, azoknak soha ne adj esélyt.
Persze, először mindenkinél azt látom, hogy nagyon nagy az érdeklődés. De hamarosan feljön a téma, ami nem is zavarna, ha nem azt érezném, hogy ez foglalkoztatja leginkább. Meg jön a kérdés: első randin szex volt már?
És az a baj ez nem egy eset. Egymás után 6-7szer volt ilyen mostanában...és mindegyiknél azt éreztem, hogy első randira már akarják a dolgot. Meg hogy dokumentáljam képekben pl a fürdést, meg mutassak ezt, azt. Aki igazán ismer, az tudja, hogy ez nem az én műfajom, és a képeimből se az jön le, hogy kapható vagyok ilyesmire...
Talán nem jó emberekkel hoz össze a sors? Vagy tényleg csak erre vagyok méltó? Nem tudom.
Mostanában velem is ez van.
Jön a tavasz!
Túl kell élni ezt a periódust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!