Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek egy pasinak sem?
A környezetemben azt tapasztalom, hogy akinek tényleg tetszik egy nő, az gyakran keresi, vele akar lenni, küzd/tesz a kapcsolatért, vagy azért, hogy egyáltalán kialakuljon valami.
Én meg mindig olyan pasikat fogok ki, akik bár lelkesnek tűnnek, de igazából már az elején is olyanok, hogy pl ritkán válaszolnak/elfoglaltak/eltűnnek néha, és fogalmam sincs, miért van ez. De egyre inkább úgy érzem, csak velem ilyenek, és nem ez lenne a normális, és egyre kevésbé tudom ezt tolerálni.
Nyilván így kapcsolatban sem szoktam lenni, mert el sem jutunk odáig...
Tudom, hogy mindenkinek vannak hibái, de ezek ki sem tudnak még derülni ilyen hamar, szóval őszintén nem értem.
A vonzalommal/szexxel sosincs probléma, valami személyiség dolog lehet szerintem. Tény, hogy kicsit félénk típus vagyok elsőre, de csendes viszont nem, a randikon mindig órákig beszélgetünk, ha annyira unnànak, biztos előbb lelépnének.
Azt nem hinném, hogy foglaltak, mert pont, hogy mindig úgy érzem rajtuk, hogy nagyon független, maguknak való pasik, nincs szükségük senkire.
Miért lehet ez vajon folyton?
27 vagyok.
Hu, mintha én írtam volna ki, még a kor is stimmel :D
Szerintem pont az a baj, hogy sokat beszélünk! És mi irányítjuk a beszélgetést. Vissza kell venni. Kérdezgessen ő, dolgozzon ő azon, hogy legyen beszélgetés. Máris sokkal érdekesebb leszel (a környezetemben azok a lányok után tepernek, akik kb. levegőnek nézik őket, csendesek, zárkózottak, fenn hordják az orrukat, ja és utánam is akkor futnak a pasik, ha leszarom őket…).
“Nyilván így kapcsolatban sem szoktam lenni, mert el sem jutunk odáig...
A vonzalommal/szexxel sosincs probléma, valami személyiség dolog lehet szerintem.“
Amúgy ez csak szerintem nem kellene együtt szerepeljen? Akivel nem vagyok kapcsolatban azzal nem szexelek, nem? Vagy ez így működik, hogy felhúzzuk jó lesz-e a méret aztán ha minden oké mehet a kapcsolat?
Nem jutott még eszedbe, hogy ne dobd oda magad idejekorán? F31
7. De ők elfogadják olyan férfiak közeledését is, akikét te nem.
Te is írod, hogy hozzád is közelednek rendszeresen férfiak, csak nem olyanok, amilyenekre te vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!