Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellek egy pasinak sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek egy pasinak sem?

Figyelt kérdés

A környezetemben azt tapasztalom, hogy akinek tényleg tetszik egy nő, az gyakran keresi, vele akar lenni, küzd/tesz a kapcsolatért, vagy azért, hogy egyáltalán kialakuljon valami.

Én meg mindig olyan pasikat fogok ki, akik bár lelkesnek tűnnek, de igazából már az elején is olyanok, hogy pl ritkán válaszolnak/elfoglaltak/eltűnnek néha, és fogalmam sincs, miért van ez. De egyre inkább úgy érzem, csak velem ilyenek, és nem ez lenne a normális, és egyre kevésbé tudom ezt tolerálni.

Nyilván így kapcsolatban sem szoktam lenni, mert el sem jutunk odáig...

Tudom, hogy mindenkinek vannak hibái, de ezek ki sem tudnak még derülni ilyen hamar, szóval őszintén nem értem.

A vonzalommal/szexxel sosincs probléma, valami személyiség dolog lehet szerintem. Tény, hogy kicsit félénk típus vagyok elsőre, de csendes viszont nem, a randikon mindig órákig beszélgetünk, ha annyira unnànak, biztos előbb lelépnének.

Azt nem hinném, hogy foglaltak, mert pont, hogy mindig úgy érzem rajtuk, hogy nagyon független, maguknak való pasik, nincs szükségük senkire.

Miért lehet ez vajon folyton?

27 vagyok.

2023. jan. 23. 15:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a pasit mi a baja, más nem fogja tudni megmondani hogy miért nem ismerkedik veled tovább.
2023. jan. 23. 17:05
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

Tegyél egy képet, aztán megmondom. A nélkül honnan tudjuk, mi a baj. Ha a külső ok, akkor más gond van.

50F

2023. jan. 23. 17:21
 13/16 anonim ***** válasza:
26%

Hány éves, milyen magas vagy és hány kiló.

Ezek után milyen az alakod 90 60 90 stb ...

És az arcod milyen?

Ezek fontos infók lennének.

2023. jan. 23. 20:49
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Ezeket az infókat sosem fogjuk megtudni. 😂😂

Vagy max egy elferdített adatot ír.

Eléggé érdekes, meg kívánatos is néha egy kérdés vagy válasz alján a 18/L, 25/L, 27/L...gondolná a vétlen olvasó, hogy milyen finom kis portéka van a képernyő másik felén...de a képernyő másik fele az a bizonyos vállalhatatlan, könyvekbe vagy más valamibe menekülő személy, akin lóg a zsír, a háj, tornyosúlnak a lelki problémák is felette és már a barátai, barátnői is ritkán írnak rá, mert gáz vele lógni, szívás vele mutatkozni, mindegy, hogy testileg vagy lelkileg, de vállalhatatlan.

És minden egyes pasival, minden egyes randival címeres hülyét, tramplit csinál magából, ugyanis nem jut el az önnön tudatáig, hogy maradj a kaptafánál, jó neked a nyomi pasi is....de nem...a kérdező inkább terel, már a kérdésben is....szánalmas.🤢🤮

2023. jan. 23. 23:29
 15/16 anonim ***** válasza:

"mindegy, hogy testileg vagy lelkileg, de vállalhatatlan"

azért nem mindegy :D

2023. jan. 24. 00:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Küldhetsz képet😉
2023. ápr. 4. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!