Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak “arra” kellek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak “arra” kellek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A sokadik randin vagyok túl az életemben,és a legtöbbször csak legeküdnének velem és ennyi,az ismerkedést mindig úgy akartam,hogy pár randi megismerjük egymást és lassan haladunk..de tőlem mindig csak azt akarják.

Ezt azért nem értem ,mert nem öltözködök kihívóan,természetes vagyok,nem mondok vagy teszek olyat ami a másikból ezt kiváltja,visszafogott vagyok de nem csendes. 29L vagyok,és sajnos csak arra vagyok jó ,pedig csúnya és kövér sem vagyok..ez nagyon lelomboz és elszomorít. Ti mit tesztek hogy elnyerjétek valaki tetszését,és hogy ne gondoljon csak arra?

Köszönöm

2023. aug. 21. 22:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Na ez az, hogy nem azért kellene valamit tenned, hogy elnyerd a másik tetszését.

Másik, hogy az, hogy a pasik (ugyan úgy, ahogy a nők is) szép hányada képtelen egészséges kötődésre, nem tudnak valódi szeretetre, törődésre épülő komoly, tartós kapcsolatot kialakítani, az nem a te hibád, ők nem tanulták meg ehhez az eszközöket gyerekkori mintákból, és azóta sem építették ki azokat. Mivel ez nem a te hibád, te nem is tehetsz ellene semmit. Csak az múlik rajtad, hogy kit engedsz magadhoz közel; képes vagy e érzékelni a "red flag"-eket és akkor azonnal, ellentmondást nem tűrve dobbantani, vagy hol, hogyan milyen típusú pasikkal ismerkedsz. Előfordulhat, hogy ugyan azokat a mintákat pörgeted újra és újra, várva, hogy legközelebb majd sikered lesz, de nem... mert más típusú férfi kellene hozzá.

2023. aug. 21. 22:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hol ismerkedsz? Milyen módon? Nem túl görcsösen akarod ezeket a kapcsolatokat?

Mennyire önálló az életviteled? Szülőkhöz kötődsz-e még bármilyen mértékig?

Munkahelyeden milyen a légkör? Hogyan illeszkedtél be? Mi a végzettséged és milyen munkakörben dolgozol? Elégedett vagy-e általános értelemben?

Milyen a viszonyod a munkatársakkal és a főnököddel? Tudsz-e teljesíteni gond nélkül nap, mint nap?

2023. aug. 21. 22:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert olyan pasikat engedsz csak magadhoz akik csak dugni akarnak. Az ilyen pasikhoz vonzódsz. Ez ennyi.
2023. aug. 21. 22:15
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Miert veszed magadra?

A legtobb pasi barkire rair hogy szexet akar meg lazát miközben még nem is látta az illetőt max képen a neten a nevet se udja meg semmi. Nekik nem is ember kell hanem egy luk csak.

2023. aug. 21. 22:27
 5/16 anonim ***** válasza:
74%

2 dolgot említenék meg:

- Ha megnézed, hogy akik ilyesmire panaszkodnak, milyen srácokat választanak, akkor sokszor már ebből elég egyértelmű az ok. Lehet, hogy jobban kéne szűrnöd.

- Másrészt, rengeteg férfi már úgy van, hogy miért akarna többet? A kapcsolatokban folyamatosan sérülnek, ha komolyat akarnak, akkor nem becsülik meg őket. Eközben rengeteg áldozatot hozhattak már valószínűleg, teljesen feleslegesen. Sok férfi jut arra, hogy nem éri meg kapcsolatban lenni.

2023. aug. 21. 22:31
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Ez még nem azt jelenti, hogy próbléma lenne veled. Nem akarhat mindenki mindenkitől komoly kapcsolatot. Hol szoktál ismerkedni?
2023. aug. 21. 22:32
 7/16 anonim ***** válasza:
52%

A pasik nagy része képtelen felelősséget vállalni, elköteleződni.

Ha eleve kikötöd hogy komoly kapcsolatot akarsz és min. 15 randi és fél év míg szex lesz, akkor nem fog energiát feccolni bele a sok pinavadász.

Férfit keress ne pasit. És ne akarj megfelelni senkinek.

2023. aug. 22. 00:43
 8/16 anonim ***** válasza:

Volt egyszer egy gazda. Értett nagyon a földműveléshez, szorgos is volt rettentően, korán kelt, hajnalban már szántott, addig meg sem ebédelt amíg be nem fejezett vagy 3 tábla földet egyhuzamban. Igen ám, csakhogy állandóan eltórött az ekevas. Minden nap. Elvitte javíttatta a kováccsal, csináltatott újat a kováccsal mégis mindig csak eltórött az ekevas. Elkeseredésében a gazda ellátogat a falu bírájához, mert azt beszélik, ő a legbölcsebb ember 7 faluban.

- No te bíra, ha olya bölcs vagy, mondd meg, miért törik mindig el az ekevasam?

- Oszt ha eltörött, csináltattál-e újat?

- Csináltattam én háromszor is!

A bíra vakargatja az állát:

- Oszt ha csináltattál újat és mégis eltörött, megkovácsoltattad-e?

- Meg én, a jó Isten megáldja, meg én vagy hétszer is!

A bíra végigsimít hosszú szakállán tanácstalanságában, majd így szól:

- Oszt mégis melyik kovács mesterrel dolgoztattál te gazda?

Mire a gazda:

- Falu végén, a királ, fővárosába menő út mellett van egy kovácsműhely, se teteje, se ablak, se ajtaja, se fújtatós kohója, nincs füstje se lángja. Ott dolgozik egy kovácsmester, a jó Isten megáldja a lelkét, nem kér az egy aranyat sem ezüstöt, még egy falat kenyeret sem, ingyen megcsinálja ha munka van.

A bölcs bíra elmosolyodik és homlokára csapva azt mondja: Te hülye vagy b@$zdmeg, meg is érdemled a sorsod.

2023. aug. 22. 00:46
 9/16 anonim ***** válasza:
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a legvonzóbb férfiak, akiknek számtalan lehetőségük van nőkkel szexelni, nagyon gyakran ki is használják ezt és nem maradnak meg egy nőnél.
2023. aug. 22. 10:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert túl magasra rakod a lécet nem àtlagos FFI kell
2023. aug. 22. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!