Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kell tartanom attól, hogy még mindig szereti az exét, illetve búfelejtésre kellek?
A lány, akivel ismerkedek 25, én 27 éves vagyok.
7 évig volt együtt az exével.
Kb. 2 hete felhívta a volt barátja (1 éve szakítottak, azóta nem beszéltek), részleteket nem tudok..
Állítása szerint túl van az exén (ezért hagyott huzamosabb időt a szakítás után), de egy-két alkalommal felmerül a közös beszélgetések alkalmával, hogy mennyire csalódott a volt barátjában, és nehéz megbíznia bárkiben a volt párkapcsolata után, bizalmi problémái vannak miatta. Elvileg több érzelmet adott, mint kapott..
Mivel már volt egyszer tapasztalatom olyan lánnyal, aki nem volt túl a volt barátján, ezért egy-két alkalommal megkérdeztem ennek kapcsán, hogy hányadán állunk. A válasz az volt, hogy törölte a számát már ezer éve, illetve "kikövette" már rég, nincseken érzései már..
Az a helyzet, hogy nagyon jól alakul minden közöttünk ezen kívül, de mivel nagyon "bele tudja lovallni" magát az exéről való fejtegetésekbe, néha megfordul a fejemben, hogy netán csak az első adandó alkalomra vár, s visszamenne még egy próba erejéig a volt barátjához..
(Hozzátartozik a sztorihoz, hogy egyik Facebook-története múlt héten egy idézet volt, mely arról szólt kb. (angolról fordítva), hogy "amennyire "elátkozottak" voltunk, annyira mesések voltunk"..(hogy kikre gondolt, csak találgatni tudok).
Lehet én is túlzok. Végülis ő mondta el anno, hogy felhívta az exe.
És összessegében 2x került szóba.. csak pl. utoljára ma este..én kérdeztem, milyen félelmekről beszélt legutóbb, és kifejtette. Arról van szó, hogy a barátnőm mindent megtett az exéért anno..és csalódott. Hát igen..így utólag elolvasva, nem túl bizalomgerjesztő sztori..
Szállj ki, mielőtt beleszeretsz.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!