Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek kell tartanom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kell tartanom attól, hogy még mindig szereti az exét, illetve búfelejtésre kellek?

Figyelt kérdés

A lány, akivel ismerkedek 25, én 27 éves vagyok.

7 évig volt együtt az exével.

Kb. 2 hete felhívta a volt barátja (1 éve szakítottak, azóta nem beszéltek), részleteket nem tudok..

Állítása szerint túl van az exén (ezért hagyott huzamosabb időt a szakítás után), de egy-két alkalommal felmerül a közös beszélgetések alkalmával, hogy mennyire csalódott a volt barátjában, és nehéz megbíznia bárkiben a volt párkapcsolata után, bizalmi problémái vannak miatta. Elvileg több érzelmet adott, mint kapott..

Mivel már volt egyszer tapasztalatom olyan lánnyal, aki nem volt túl a volt barátján, ezért egy-két alkalommal megkérdeztem ennek kapcsán, hogy hányadán állunk. A válasz az volt, hogy törölte a számát már ezer éve, illetve "kikövette" már rég, nincseken érzései már..

Az a helyzet, hogy nagyon jól alakul minden közöttünk ezen kívül, de mivel nagyon "bele tudja lovallni" magát az exéről való fejtegetésekbe, néha megfordul a fejemben, hogy netán csak az első adandó alkalomra vár, s visszamenne még egy próba erejéig a volt barátjához..

(Hozzátartozik a sztorihoz, hogy egyik Facebook-története múlt héten egy idézet volt, mely arról szólt kb. (angolról fordítva), hogy "amennyire "elátkozottak" voltunk, annyira mesések voltunk"..(hogy kikre gondolt, csak találgatni tudok).

2023. jún. 4. 00:09
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem felejtsd el ezt a lányt, most még időben vagy. Ne akarj a búfelejtője lenni.
2023. jún. 4. 00:42
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Atveri onmagat is. Azert veszelyes a helyzet, mert a srac barmikor nyitna fele, mar menne is vissza. Ha csunya szakitas lett volna, akkor a nosztalgiat is kerulne. Pont a viselkedese rombolja a bizalmadat, igy megette a fene az egeszet.
2023. jún. 4. 00:48
 3/10 A kérdező kommentje:

Lehet én is túlzok. Végülis ő mondta el anno, hogy felhívta az exe.

És összessegében 2x került szóba.. csak pl. utoljára ma este..én kérdeztem, milyen félelmekről beszélt legutóbb, és kifejtette. Arról van szó, hogy a barátnőm mindent megtett az exéért anno..és csalódott. Hát igen..így utólag elolvasva, nem túl bizalomgerjesztő sztori..

2023. jún. 4. 00:55
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Messe habbal. Magát ámítja (jó esetben), téged használ.
2023. jún. 4. 01:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennek konnyen pofaraeses lesz a vege.
2023. jún. 4. 06:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden jel szerint Te vagy a szamár, de annyira, hogy meg se próbálja titkolni. Még mindig hatással van rá az exe, ennyi. Valami veled is biztos jó, ha veled van, és nem fél attól, hogy megossza veled, hogy az exe felhívta, de én a helyedben hátrálnék. Ha veled akar lenni, menni fog utánad, ha nem, akkor meg nem alázod magad azzal, hogy önként a lábtörlő leszel.
2023. jún. 4. 07:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szállj ki, mielőtt beleszeretsz.

N

2023. jún. 4. 08:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó részig még úgy voltam vele, hogy nem feltétlenül jók a megérzéseid, de ez után a kis idézet után minden egyértelmű.
2023. jún. 4. 09:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs túl rajta, vagy azért mert érez még iránta valamit, vagy az az oka, hogy tönkrecsapta a kapcsolatba való hitét.
2023. jún. 4. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A pozitív, hogy ilyen jól ráéreztél erre. Igazából nem véletlenül kezdtél gyanakodni, jól tetted. Ez a csaj nincs túl az exén, te pedig nem vagy számára olyan jó pasi, mint az exe. Ennek súlyos pofára esés lesz a vége, ha folytatod vele. Még ma zárd le vele
2023. jún. 4. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!