Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as nőkhöz szólna a kérdés: miért van az hogy első találkozó után mindig legalább 1 de legtöbbször napok mire egyértelmű választ kapok arra hogy szeretne e újra találkozni ?
A lány a randevú után írt, tehát nem tűnt el és nem vetette el a 2. találkozót de nagyon úgy tűnt hogy nem egyértelmű számára a 2.!
Tényleg napok kellettek neki hozzá hogy képes legyen ezt megírni ?
Én soha nem rabolnám senki idejét és váratnám 4 teljes napig a válasszal hogy találkozunk e másodjára vagy sem. Nem olyan bonyolult ez legalábbis férfi aggyal nem.
Nők mi az őszinte véleményetek? Mire várt ? Miért nem közölte korábban.
Szerintem se sok 4 nap hogy hisztizni kelljen nem erről van szó. Csak én pl. ha szimpatikus a másik akkor viszonylag hamar jelzem neki, ha mást keresek ( vagy szerintem Ő mást keres ), akkor azt is.
Ez nem 'hajsza', de direkt lassítani sem kell a folyamatot. Egyébként szvsz ha valaki szimpatikus lesz úgy igazán azzal az ember nem vár, hanem nagyon szeretné újra látni és ezt jelzi is. Főleg koron túl már nincs szerintem az emberben az hogy várat egy másik felnőttet.
Lehet simán írni közben hogy ezt meg azt csinálom mindenki a telefonján lóg, napi pár sorra mindenkinek van ideje megírni hogy 'szeretnélek látni, most épp XY dolgot csinálom emiatt csak XY napon tudom megoldani' stb.!
Szóval ez az eltűnéses dolog ez szerintem elég gyerekes....de mindenki úgy oldja meg ahogy szerinte jó.
Cserébe viszont első randin olyanokat osztott meg olyan intim dolgokat amire nagyon nem voltam kíváncsi elsőre. Szóval fura dolog ez.
1 randi után kicsit túlzás azt várni, hogy ilyet rádírjon egy nő hogy szeretne látni. A nők pláne 30-asként már óvatosabbak és nem rontanak 1 randi utan ajtóstól a házba. Ha neked nem felel meg, hogy valaki lassabb, akkor lépj tovább, mert ezek szerint nem fogadható el neked az illető viselkedése.
Az persze kérdés hogy mi után várat 4 napot. Feltettél neki egy kérdést és 4 napig nem reagál a kérdésre semmit? Mert azzal egyetértek hogy ez vagy bunkóság, vagy valami gagyi taktikázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!