Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jövő hét végén újra találkozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövő hét végén újra találkozom a lánnyal, akivel kétszer lefeküdtünk, csókolóztunk együtt töltöttünk egy hetet, de nincs egyértelmű jele annak, hogy kapcsolatot akarna, várom, de ellenreakciót sem szeretnék kiváltani, hogyan közelítsek? (leírás)

Figyelt kérdés

Tehát nem akarom neki írni, hogy szerelmes vagyok belé, meg hogy nagyon várom, meg semmilyen szivecskét, meg ilyeneket küldeni, simán tárgyilagosan kommunikálunk, hogy mi merre hány óra, mit nézünk majd meg, hol foglalt szállást, mit hogyan csinálunk.

Mivel nem lett lefektetve, hogy ez egy kapcsolat lenne, gondolom még alakul, elijeszteni sem szeretném sem ömlengéssel sem ragaszkodással. Mivel nem tesz fel ilyen jellegű kérdéseket és nem utalgat rá, hogy szüksége lenne erre, nem is hiszem, hogy igényli.

A másik az, hogy egyáltalán nem biztos, hogy akar megint szexelni, bár két főre foglalta a szállást franciaágyas szobában. Amikor itt volt is egy nap akart, egy nap nem, másnap meg megint akart, de csak este és először úgy, hogy "csak alszunk" aztán éjjel rámmászott. Teljesen kiszámíthatatlan.

Valaki értelmes nem ilyen barlangi manó mondja már meg nekem, hogy nekem mint férfinek ebben a szituációban mi a dolgom? Gondolom hátradőlni és élvezni a helyzetet. Nagyon itt nem kell erőltetni semmit gondolom. Nem kell szivecskézni, utalgatni semmi, az már bőven elég jel, hogy visszajön hozzám. Főleg úgy, hogy külföldön dolgozik! alig 3 hete találkoztunk.

2023. ápr. 14. 23:22
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Annyi tény, hogy amikor sétáltunk sokszor fogta a kezem, de azt például nem szerette, ha sokat csókolózunk volt, hogy egész nap nem engedte. Nem mindig engedte és a szexet sem engedte mindig (ahogy írtam, hogy moondta, hogy csak aludjunk aztán szex lett belőle). Egyáltalán nem tudom, hogy ez most mi.

Másrészt meg gumi nélkül is volt.

2023. ápr. 14. 23:23
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön dolgozik mi? Hát van egy gyanúm hogy ha ennyire változó a hangulat akkor nem te vagy az egyetlen pali akivel kamatyol.
2023. ápr. 14. 23:25
 3/18 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2023. ápr. 14. 23:38
 4/18 A kérdező kommentje:
Ja szerintem is van más akivel kamatyol. 25-30 között.
2023. ápr. 14. 23:52
 5/18 A kérdező kommentje:
Annyit elárulok h kulfoldi (mediterran) a csaj.
2023. ápr. 14. 23:56
 6/18 A kérdező kommentje:

A kis barlangi manóknak meg most mondom h nem nem kamu. Stb.

Legyszi valaki aki értelmes írja le mi a megfelelo reakcio. Az se feltetlen baj ha a moderator atteszi a felnott kapcsolatok vagy ismerkedesbe mert nem biztos h ez ide való. Koszi

2023. ápr. 14. 23:57
 7/18 anonim ***** válasza:

Külföldi... mással is dug... Kell még neked ezen túl további megfejtés???

Bocs, de ha külföldi akkor mégis milyen kapcsolatot akarnál tőle?

Itt van most Mo-n, vágyik némi társaságra, meg a szexre. Ennyi. Ne gondold túl a történetet.

Az hogy kapcsolat lesz-e belőle meg majd kialakul. Beszélgessetek sokat, kommunikáljatok, lógjatok minél többet együtt. Ha csak 1-2 hetente találkoztok egy dugás erejéig az nem fog kapcsolattá fejlődni.

2023. ápr. 15. 02:18
 8/18 anonim ***** válasza:
Még szerinted is dug mással, akkor nem értem. Úgy gondolom egyértelmű hogy jobb ha nem közelítesz sehogy, nem tudom mit lehet várni így. Dugjatok azt akkor annyi, gumit húzzál el ne kapj valamit.
2023. ápr. 16. 00:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Ugyanazt csinálja amit a külföldi f@szik velem. Mellette hülyít még vagy 10 másikat. 😄
2023. ápr. 17. 12:08
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, ha semmilyen érzelmet nem akarsz mutatni a másik felé akkor nem tudom milyen reakcióra számítasz. Ő is úgy fogja fel, hogy ez csak egy kaland, kellemes együttlét.
2023. ápr. 17. 12:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!