Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jövő hét végén újra találkozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövő hét végén újra találkozom a lánnyal, akivel kétszer lefeküdtünk, csókolóztunk együtt töltöttünk egy hetet, de nincs egyértelmű jele annak, hogy kapcsolatot akarna, várom, de ellenreakciót sem szeretnék kiváltani, hogyan közelítsek? (leírás)

Figyelt kérdés

Tehát nem akarom neki írni, hogy szerelmes vagyok belé, meg hogy nagyon várom, meg semmilyen szivecskét, meg ilyeneket küldeni, simán tárgyilagosan kommunikálunk, hogy mi merre hány óra, mit nézünk majd meg, hol foglalt szállást, mit hogyan csinálunk.

Mivel nem lett lefektetve, hogy ez egy kapcsolat lenne, gondolom még alakul, elijeszteni sem szeretném sem ömlengéssel sem ragaszkodással. Mivel nem tesz fel ilyen jellegű kérdéseket és nem utalgat rá, hogy szüksége lenne erre, nem is hiszem, hogy igényli.

A másik az, hogy egyáltalán nem biztos, hogy akar megint szexelni, bár két főre foglalta a szállást franciaágyas szobában. Amikor itt volt is egy nap akart, egy nap nem, másnap meg megint akart, de csak este és először úgy, hogy "csak alszunk" aztán éjjel rámmászott. Teljesen kiszámíthatatlan.

Valaki értelmes nem ilyen barlangi manó mondja már meg nekem, hogy nekem mint férfinek ebben a szituációban mi a dolgom? Gondolom hátradőlni és élvezni a helyzetet. Nagyon itt nem kell erőltetni semmit gondolom. Nem kell szivecskézni, utalgatni semmi, az már bőven elég jel, hogy visszajön hozzám. Főleg úgy, hogy külföldön dolgozik! alig 3 hete találkoztunk.

2023. ápr. 14. 23:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

nagyon csúnyán le lettem rázva. Se csók, se semmi. Még egy simogatást sem engedett. Én mondtam, hogy ezt ne erőltessük másnap reggel meg már tiltott is. Gondolom végigdugta az egész hetet kb holnap fog hazamenni.

Pusztulat. Valaki ha elmondaná mi volt ez, hálás lennék érte!!!

2023. ápr. 24. 22:05
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
11. Kihasznált ennyi, nincs mint túl ragozni, a nők ilyenek az érdek az első.
2023. ápr. 25. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Nem kell sokat mondanod neki egy csokor viràg „beszélni“ fog helyetted !
2023. ápr. 25. 15:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam le lettem rázva végül.
2023. ápr. 25. 16:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg „könyveld el“ ùgy, jogy ez a làny nem neked volt szànva! Van helyette ezer màsik!
2023. ápr. 26. 06:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezeket nem mered töle megkérdezni, visszautasítástól tartva?
2023. ápr. 26. 07:59
 17/18 anonim ***** válasza:
12es. Ugyanezt tudnám írni a faszikról. Ja és rám pl nem igaz, de nektek mindig a ribi kell, aki kiesz a vagyonodból, meg önállótlan, műkörmös, műmelles, póthajas kva. Meg is érdemlitek.
2023. ápr. 28. 23:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez a spiné nem akart semmit, valami miatt veled volt. Nálad héderelt? Meg volt ingyen a szállás.
2023. ápr. 28. 23:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!