Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30as nőkhöz szólna a kérdés:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30as nőkhöz szólna a kérdés: miért van az hogy első találkozó után mindig legalább 1 de legtöbbször napok mire egyértelmű választ kapok arra hogy szeretne e újra találkozni ?

Figyelt kérdés

A lány a randevú után írt, tehát nem tűnt el és nem vetette el a 2. találkozót de nagyon úgy tűnt hogy nem egyértelmű számára a 2.!

Tényleg napok kellettek neki hozzá hogy képes legyen ezt megírni ?

Én soha nem rabolnám senki idejét és váratnám 4 teljes napig a válasszal hogy találkozunk e másodjára vagy sem. Nem olyan bonyolult ez legalábbis férfi aggyal nem.

Nők mi az őszinte véleményetek? Mire várt ? Miért nem közölte korábban.

2023. aug. 11. 06:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%

"Teljesen természetes, ha több szálon fut az ismerkedés, teperjen értük a pali, majd ő választ."

Jogos lenne, ha ez tény lenne. Egyelőre csak feltételezés. Addig ne érzelmeskedj.

2023. aug. 11. 11:58
 12/24 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én mondjuk nem ez a típus vagyok, általában 10 perc után el tudom dönteni, akarok-e valakivel még egyszer találkozni vagy nem.

De pl. simán lehet, hogy otthon még átgondolja a dolgokat, lehet, hogy több emberrel is ismerkedik, és nyilván egy felnőtt dolgozó ember sem tud hosszú távon párhuzamosan sok emberrel találkozgatni, úgyhogy átgondolja, kit válogasson.

Az is lehet, hogy tökre bejöttél neki, de fél a csalódástól, így inkább átgnodolja alaposan.

Az is lehet, hogy nem jöttél be neki, de mivel komoly baj azért nem volt veled, inkább átgondolja, adjon-e esetleg még egy esélyt a dolognak.

Nyilván neked egyiket sem kell megvárnod vagy elviselned, ha neked ez nem fér bele, semmi baj.

2023. aug. 11. 13:57
 13/24 A kérdező kommentje:

Szerintem meg tudta már jóval korábban de sajnos nem írta meg.

Így lehet egy korrekt ismerkedést teljesen inkorrekté tenni.

Én soha senki idejét nem rabolnám.

2023. aug. 11. 15:26
 14/24 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem felel meg így, offold ki te.
2023. aug. 11. 16:39
 15/24 A kérdező kommentje:

14-es kierőltettem belőle 4 nap időhúzás után hogy 2. randi vagy off. Sikerült kinyögnie a papírformát.

Sebaj legalább váratott egy 4 napig.

Remélem örömét lelte benne.

2023. aug. 11. 17:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok ilyen viselkedésű nő, ezért csak tippelni tudok. Valószínűleg vár egy olyanra, aki jobb, de "ha ló nincs, szamár is jó" alapon talonban tart... vagy csak egyszerűen hülye, és nem tudja, mit akar.
2023. aug. 13. 21:01
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert több randiból kiválasztja melyikkel akarja folytatni
2023. aug. 15. 08:52
 18/24 anonim ***** válasza:

örülj neki, hogy 4 napot vártál, ha olvastad volna a sztorimat akkor azt mondanád, hogy ez a 4 nap akár 4 óra is lehetett neked az enyémhez képest..

Nálunk 3,5 évbe telt mire megszerveztünk egy találkozót, majd még az utolsó órákban sem hittem, hogy találkozunk..

majd mikor találkoztunk akkor is csak egy órára...

nem irom le hosszú lenne, de lelkileg még igy nem készültem ki, előtte egy hétig szinte nem telt el 10 perc és irtunk folyamatosan egymásnak utána pedig már 2 hónapja semmi,megbeszélni nem akarja, hogy ez mi volt..

legalább korrektul lezárhattuk volna, de eltünt, én pedig nem loholok egy pasi után sem...szóval itt meg a másik oldal...örülj, hogy 4 nap neked csak..

2023. aug. 15. 14:20
 19/24 A kérdező kommentje:

18-as igazad van. A hiba amit elkövettem az volt hogy "erőltettem", tehát írtam neki. Igazából mivel csak 1 találkozó volt lehetett volna 1-2 üzenetváltás és kész.

Legközelebb hamarabb kapcsolok.

2023. aug. 16. 08:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem 4 nap nem olyan sok hogy emiatt hisztizni kelljen. Nem mindenki él párkeresési hajszában. Ha neked ez sok, mert pörgeted a randikat, akkor adj magadban 1 vagy 2 napot azoknak akikkel ismerkedsz, és ha addig nem válaszolnak, tiltsd le őket és ennyi.
2023. aug. 16. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!