Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az egómnak fáj, hogy visszautasított?
Aminap randiztam egy sráccal, akivel azelőtt egy hétig beszélgettünk.
Minden nagyon jó volt, éreztem rajta, hogy nagyon lelkes és, hogy oda van értem stb…
Az első randin felajánlotta, hogy nála alhatok, mert még órákat kellett volna várnom a vonatra amivel haza tudtam volna menni.
Belementem, aznap éjjel volt csók is, majd megkérdezte, hogy van-e hozzá kedvem.
Lefeküdtünk, másnap semmilyen változást nem éreztem a lelkesedésén, teljesen olyanok voltunk mint valami szerelmes pár, folyton csókolgatott, fogta a kezem, cirógatta minden porcikám, egyfolytában bújt hozzám, még mosdóba is alig akart elengedni, mert folyton ölelgetett.
Csinált nekem reggelit, kávét, majd ragaszkodott, hogy maradjak még legalább egy filmre. Így hát majdnem a teljes másnapot nála töltöttem, aztán nagy nehezen elengedett haza, de ragaszkodott ahhoz is, hogy ő vigyen el kocsival.
Majd miután elváltunk, nem keresett. Másnap én írtam neki, hogy akkor tisztázzuk, pontosan mi lesz ennek a folytatása, hogy felőle ez így csak ennyi volt-e.
Közölte, hogy jobban átgondolta, és neki most még sincs ideje egy kapcsolatra, majd mikor megkérdeztem tőle, hogy akkor minek van fent az összes társkereső oldalon, addigra meg már az volt a baja, hogy ő rájött, hogy eddig azt hitte tudja mit keres, de mostmár nem biztos benne.
Nyilvánvalóan ez kamu, és csak lekoptatni akart, csak akkor nagyon nem értem azt a bizonyos másnapot.
Aki csak kihasznál, az miután megkapta amit akart, azt akarja, hogy minél előbb eltűnj, nem?
Nemhogy még ő ragaszkodjon, hogy maradj…
Emiatt most teljesen padlón vagyok, nyilván nagyon megbántam, hogy az első randin oda adtam magam a srácnak, gondolom ez volt a probléma is.
Soha többé nem csinálok ilyet, csak valahol meg az volt bennem, hogy 2023-ban tart ott a világ, hogy ne ez alapján ítéljünk meg egy nőt.
Pláne egy húszas éveiben járó felnőtt nőt.
Mi is csak emberek vagyunk, nekünk is vannak vágyaink, igényeink, nem értem ettől miért leszünk egyből r*bancok.
És most nem tudom eldönteni, hogy csak az egómat sérti, hogy vissza utasított, vagy valóban annyira tetszett, hogy most nagyon fáj, hogy ő meg nem akar tőlem semmit többé.
Hozzáteszem, egy olyan srácról beszélünk most, aki először nem is tetszett, de megismertem belülről, és akkor kezdett el nagyon vonzani.
12:44
Nyugodtan írhatsz
“soha többé nem csinálok ilyet”
Na, ezt gyorsan felejtsd el! Nehogy már az legyen, hogy jön egy normális pasas a jövőben, és ő issza meg ennek az egésznek a levét.
20-as üritésre jó nekik az olyan nő.
Nem tudni mi az oka egyebkent de tudat alatt kevésbé vonzó az olyan nő aki oda adja magát.
Egyebkent nő szempontjából azert sem elöny ez a dolog mert lefekvés után már rögtön kötödni kezd a férfihoz. Amig ez nem történik meg a nő van előnyben, jobban teper a férfi.
Ha könnyen jött könnyen megy gondolják
Lehet örjengeni modern vilagozni de evezredeket nem fog felülirni semmi észérv, igy alakult ki a két nem.
Férfit akarsz komolyra ne tedd a lábad szét elsőre.
Lehet szerencséd de tapasztalat azt mutatja hogy nem lesz
26, lehet hogy komolyan gondolta de tudatalatt elvesztette a vonzalmat mivel gyorsan megtörtént az együttlét.
Másnap már úgy kellnek hogy nem érzi nőt vonzónak.
14:20
De ha ez valóban így történt, akkor miért tette még nekem a szépet másnap is?
Ez olyan mint amikor a nőnek nem jössz be de igér másik talit, aztán mindig lemondja vmiért
Ez ilyen udvariasság stb
14:28
Szerintem ez már túlmegy az udvariasságon. Ha csak az akart volna lenni, szimplán haza furikázott volna az első alakalommal mikor mondtam, hogy mennem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!