Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedünk egy sráccal, személyesen minden oké volt, érdeklődő, aranyos. Instán bejelöltem és visszautasította a kérésem. Miért, ha személyesen minden ok volt?
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 23:13
1/40 anonim válasza:
Mert nem az agyhalott képző instant kellene srácot keríteni.
Go a valovilag.
2/40 A kérdező kommentje:
Dehát ismerem személyesen, csak vége lett a tanfolyamnak, nem volt más elérhetősége és bejelöltem, hogy legyen valami kapocs...azt hittem, hogy elkezdünk irogatni, telefon, tali...
2023. jún. 27. 23:17
3/40 anonim válasza:
Van barátnője, aki mellett egy papucs, és nem mert visszajelőlni.
4/40 anonim válasza:
Hinni a templomban kell, lehet csak megjátszotta magát neked, közben van valaki más háttérban vagy nem érdekled csak nem akart őszinte lenni, konfontálódni veled.
5/40 A kérdező kommentje:
Számtalanszor kereste a társaságom... nem kellett volna, nem olyan volt helyzet...
2023. jún. 27. 23:35
6/40 anonim válasza:
Azt kereshette, de a csaja kiherélte volna ha látja.
7/40 anonim válasza:
1000 oka lehet miért fúj visszavonulót, megtudni úgysem fogod ha nem akar veled beszélni. Tudom hogy fájdalmas az ilyen, de nem tudsz mit tenni.
8/40 anonim válasza:
A csaja utasított vissza, ő volt a telefonjánál mikor csipogtál. Ezt szokták csinálni simán.
9/40 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy 1000 oka lehet, és tényleg rosszul esik. Nem vagyok egy nyomulós, ha nem lettem volna 100%-ig biztos abban, hogy örül a közeledésemnek, nem is tettem volna. Semmi jele nem volt ennek. Ha valóban a csaja tette... pf... azért csak nem...
2023. jún. 27. 23:50
10/40 anonim válasza:
Figyi, nem nagy megfejtés, nem vagyok rá büszke de én is gondoltam már meg menet közben magam és csak simán nem reagáltam a csaj üzeneteire, semmire amit küldött, gyakorlatilag ghostingoltam. Idő közben jöttem rá hogy kár volt kedvesnek lennem vele és randiznom amikor nem az esetem és semmi komolyat nem akarok tőle. Utólag szégyellem magam hogy nem mertem neki megmondani hogy ne haragudj, nem egymást keressük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!