Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedünk egy sráccal, személyesen minden oké volt, érdeklődő, aranyos. Instán bejelöltem és visszautasította a kérésem. Miért, ha személyesen minden ok volt?
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 23:13
21/40 anonim válasza:
Vagy csak simán pszihopata és élvezte hogy húzta az agyad most pedig szenvedsz
22/40 A kérdező kommentje:
Igen, bennem is felmerült, hogy elkérte volna a számom, csak lehet nem voltam egyértelmű, hogy szabad a pálya... ezért próbáltam így jelezni neki... nem mindenki nyomul, ha nem biztos a sikerben.
2023. jún. 28. 00:29
23/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom megkeresni személyesen, mert nincs más közöspontunk... csak nem mehetek elé a munkába :D
2023. jún. 28. 00:30
24/40 anonim válasza:
23
De igen, épp arra jársz...
Megesik:)
25/40 anonim válasza:
Az nem merült fel benned, ha nincs csaja mással is ismerkedik amiről te nem tudsz és az összejött neki vagy lehet úgy érzi össze fog jönni neki és ezért téged kioffolt?
26/40 A kérdező kommentje:
25/ de minden felmerült bennem... csak mint írtam, személyesen nem így viselkedett és nem illett a képbe, hogy töröl. Ez a törlés dolog annyira durván lekoptatás...
2023. jún. 28. 00:34
27/40 anonim válasza:
Csak akkor durva ha ő törölt. Ha a csaj akkor örülj hogy csak a pasival balhézott, és veled nem.
28/40 A kérdező kommentje:
Na ha még kiderülne, hogy nem is látta, hogy kerestem :(
Amúgy én nem szerettem volna ilyen szerelmi3szögbe keveredni, biztosan pislogtam volna ha visszaír a csaj, hogy mit jelölgetek :D
2023. jún. 28. 00:40
29/40 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva, azt hittem annál korrektebb, hogy átverje a párját, ha van neki.
2023. jún. 28. 00:40
30/40 anonim válasza:
Attól hogy beszélgettetek nem verte át a párját.
Ha csak anyit írt volna vissza, még nem is lett volna olyan durva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!