Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedünk egy sráccal, személyesen minden oké volt, érdeklődő, aranyos. Instán bejelöltem és visszautasította a kérésem. Miért, ha személyesen minden ok volt?
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 23:13
31/40 A kérdező kommentje:
Szerintem átverés, amikor huzamosabb ideig flörtölsz más nőkkel, testbeszéddel egyértelműen kimutatva, hogy vonzódsz a másikhoz...vagyis nekem nem férne bele, persze meg sem tudnám valszeg... szóval érted :))
2023. jún. 28. 00:47
32/40 A kérdező kommentje:
Ja :D a nő keresne meg engem a munkahelyemen? na az nem hiányzik... akkor én küldeném el a kis drágámat melegebb éghajlatra...
2023. jún. 28. 00:49
33/40 anonim válasza:
Hát pont ez az hogy meg se tudnád, amíg egyszer a pasidnak nem jönne egy ismerősnek jelölés. Innentől tudnád, és azt is hogy a csaj kezdeményező.
34/40 anonim válasza:
32
Ha a pasit papucsá tette, lehet te se bírnál vele xd
35/40 A kérdező kommentje:
Igen, tudom bármi lehet... de annyira cukik voltunk, befejeztük egymás mondatait, zavarban voltunk, mint a tinik... :D ki a fene gondolta, hogy ő is csak egy a sok közül, aki csajozgat jobbra, balra.
Én nem nagyon vagyok kezdeményező tipus, ezért is tartottam attól hogy azt hiszi, hogy nem mondanék igent, és azért kerestem meg, mert rettenetesen hiányzott, ahogy kikerült a mindennapjaimból...
2023. jún. 28. 00:55
36/40 A kérdező kommentje:
Erre töröl, mint valami idegent aki rányomul :(
2023. jún. 28. 00:55
37/40 anonim válasza:
Én nőként szintén így bosszankodnék rajta. Márcsak azért is, mert ismeritek egymást személyesen, ha jól értem nem is csak futólag, így elég gáz valakit nem visszajelölni. Ha naivan gondolkozok, mondanám hogy bejelölhetted volna akár “haveri” alapon is, nem csak azért mert akarnál tőle valamit, miért gondolna ő rögtön erre. Ha viszont egyértelműen érezte, hogy akarsz tőle többet és neki meg takargatni valója van, akkor érthető miért nem jelöl vissza. Viszont akkor az elég gerinctelen a részéről, hogy így megvezetett, szóval nem kár érte.
38/40 anonim válasza:
Velem olyan volt, hogy randiztam valakivel, követtem Instán. Aztán privátra állította a profilját. Mondta, hogy van valami bug az Instán, nem mutatja, hogy követem, ezért kövessem ki és vissza. Megcsináltam, de ugye privát profilnál engedélyezni kell a követést. Nem engedélyezte :D Csak tudnám miért nem tiltott inkább le.
39/40 A kérdező kommentje:
37/ és ráadásul ő vitte bele ezt a flörtölős vonalat a dologba, én az elején tökre nem voltam nyitott rá. Inkább azt gondolom h személyesen túl visszafogott voltam, semmiképp sem nyomultam... és pont ezért érthetetlen...igy van, még haveri cél is lehetett volna, hiszen jóban voltunk, nem semleges láttam 2x szinten voltunk egymással...
2023. jún. 28. 08:53
40/40 A kérdező kommentje:
38/ na ez is milyen... lehet nem kár az ilyenért, gondolom a kapcsolatban is hasonló egyenesség lett volna várható... csak én sem ilyennek ismertem meg, ezért még sokáig nagyon rossz lesz.
2023. jún. 28. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!