Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tetszik, ha egy lány aranyos, törődik velük?
Figyelt kérdés
Nyilván pozitív dolog, ha valaki kedves, de olyan értelemben kérdezem, hogy mennyire tud ez vonzó lenni? Vagy inkább jobb, ha megközelíthetetlen típus valaki?
Nem arra gondolok persze, ha valaki tapadós meg túl sok, hanem, hogy meghallgatja a másikat, foglalkozik vele.
2022. okt. 25. 17:43
1/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, egy aranyos lány mindent visz imádom :)
2/9 anonim válasza:
Persze. Ha a természetéből fakad és őszintén jön.
Mert vannak (főleg randa kövér nők), akik az előnytelen külsejük miatt magukra erőltetik a "kedves, törődő" szerepet, hogy így fogjanak pasit, de közben belül házisárkányok maradnak.
3/9 anonim válasza:
2-es. Szoktam hasonlókat olvasni (gondolom tőled). Nálad mi számít ronda kövérnek? Tényleg csak kíváncsiság.
4/9 anonim válasza:
Minden kövér ronda, de nem minden ronda kövér. :D
5/9 anonim válasza:
Nekem tetszik és igénylem is , viszont kevésbé tapasztalom ezt a mostani a nőkön , mindig csak én kérdezek a bánatukról vissza fele meg semmi .
6/9 anonim válasza:
Ez teljesen az adott pasitól függ. Ha te ilyen ilyen szolgálatkész, empatikus vagy, akkor olyat kell találnod, aki ezt értékeli, mert van ám olyan is bőven, aki ha nincs miért küzdeni, máris barátzónába tesz. Párkeresésben olyat kel találni, akivel kompatibilisek vagytok és ne megfelelni akarj, hanem legyél önmagad - úgyis csak azzal működik hosszú távon.
7/9 anonim válasza:
fura egy ember lehet, akinek ez nem jön be, persze biztos vannak ilyenek, nekem bejön, természetesen ez visszafelé is "elvárható", nem használnám ki más kedvességét 😄
9/9 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb pasinak jól esik igen. Viszont nem szabad túlzásokba esni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!