Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak az egómnak fáj, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az egómnak fáj, hogy visszautasított?

Figyelt kérdés

Aminap randiztam egy sráccal, akivel azelőtt egy hétig beszélgettünk.

Minden nagyon jó volt, éreztem rajta, hogy nagyon lelkes és, hogy oda van értem stb…

Az első randin felajánlotta, hogy nála alhatok, mert még órákat kellett volna várnom a vonatra amivel haza tudtam volna menni.

Belementem, aznap éjjel volt csók is, majd megkérdezte, hogy van-e hozzá kedvem.

Lefeküdtünk, másnap semmilyen változást nem éreztem a lelkesedésén, teljesen olyanok voltunk mint valami szerelmes pár, folyton csókolgatott, fogta a kezem, cirógatta minden porcikám, egyfolytában bújt hozzám, még mosdóba is alig akart elengedni, mert folyton ölelgetett.

Csinált nekem reggelit, kávét, majd ragaszkodott, hogy maradjak még legalább egy filmre. Így hát majdnem a teljes másnapot nála töltöttem, aztán nagy nehezen elengedett haza, de ragaszkodott ahhoz is, hogy ő vigyen el kocsival.

Majd miután elváltunk, nem keresett. Másnap én írtam neki, hogy akkor tisztázzuk, pontosan mi lesz ennek a folytatása, hogy felőle ez így csak ennyi volt-e.

Közölte, hogy jobban átgondolta, és neki most még sincs ideje egy kapcsolatra, majd mikor megkérdeztem tőle, hogy akkor minek van fent az összes társkereső oldalon, addigra meg már az volt a baja, hogy ő rájött, hogy eddig azt hitte tudja mit keres, de mostmár nem biztos benne.

Nyilvánvalóan ez kamu, és csak lekoptatni akart, csak akkor nagyon nem értem azt a bizonyos másnapot.

Aki csak kihasznál, az miután megkapta amit akart, azt akarja, hogy minél előbb eltűnj, nem?

Nemhogy még ő ragaszkodjon, hogy maradj…

Emiatt most teljesen padlón vagyok, nyilván nagyon megbántam, hogy az első randin oda adtam magam a srácnak, gondolom ez volt a probléma is.

Soha többé nem csinálok ilyet, csak valahol meg az volt bennem, hogy 2023-ban tart ott a világ, hogy ne ez alapján ítéljünk meg egy nőt.

Pláne egy húszas éveiben járó felnőtt nőt.

Mi is csak emberek vagyunk, nekünk is vannak vágyaink, igényeink, nem értem ettől miért leszünk egyből r*bancok.

És most nem tudom eldönteni, hogy csak az egómat sérti, hogy vissza utasított, vagy valóban annyira tetszett, hogy most nagyon fáj, hogy ő meg nem akar tőlem semmit többé.

Hozzáteszem, egy olyan srácról beszélünk most, aki először nem is tetszett, de megismertem belülről, és akkor kezdett el nagyon vonzani.

2023. aug. 2. 12:02
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
69%

Tanulópénz, nem kellett volna egyből széttenned neki. Ő kiteszi a skalpodat és megy a dolgára.

Tudom, le leszek pontozva, de ez van. Gondolkodni kellett volna előbb.

2023. aug. 2. 12:30
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Több csajjal is ezt csinálja gondolom, el tudja magát adni.

És aki meg benne van azzal miért is ne.

Hány évesek vagytok?

2023. aug. 2. 12:32
 13/43 anonim ***** válasza:
80%

Ne is törődj vele. Kb minden társkereső ember belefut időnként ilyen dolgokba, mivel ezt elég nehéz kikerülni.

Alapvetően ha komoly kapcsolatot keresel, szerintem érdemes szex előtt jó sok különféle közös programot csinálni, beszélgetni stb, egyszerűen azért, hogy jobban megismerd a másikat, meg hogy lásd, hogy hajlandó tenni érted. És nem online beszélgetésre gondolok, meg videochatre, hanem olyan helyzetekre, ahol tényleges energiát és időt kell rád fordítania.

Persze ez se egy kőbe vésett szabály, viszont így legalább könnyebben kiszűrheted a playereket.

2023. aug. 2. 12:36
 14/43 A kérdező kommentje:

12:30

Sajnos nagyon igazad van. Ezután sokkal megfontoltabb leszek. Csak az a baj, hogy ez most olyan mélyen érintett, hogy rendesen elkezdtem tartani a férfiaktól. Nem tudom mikor fogok bízni újra bárkiben is.

Ez a szituáció is olyan volt, hogy egy percig nem gondoltam volna, hogy majd ez lesz a vége. Annyira jól megjátszotta magát a srác, hogy rendesen Oscart érdemelne ezért az alakításért. Félek, hogy nem fogom tudni kiszűrni ha valaki ismét ilyet akarna csinálni velem, hiszen ahogyan egy válaszoló is leírta itt az ő esetét, a srác hónapokon keresztül próbálkozott nála, és úgy ejtette pofára.

Most akkor kérdem én, hogy mégis miből lehet leszűrni ha egy pasi csak kihasználni akar?

2023. aug. 2. 12:37
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetésből lehet leszűrni. Minden megbeszéltek szex előtt, vagy szimplán az első 3 randin nem lesz semmi max csók. Lehet látni, ha hazudik a dolgokról, nem a szemedbe néz pl és ilyen apróságok. Aki pedig tud hazudni arról hogy mit akar, azzal jobb is nem összeállni
2023. aug. 2. 12:39
 16/43 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező írhatok privátban. Lány vagyok 24 éves és hasonlóképp jártam én is.
2023. aug. 2. 12:44
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Sokan ilyen dumával koptatnak le másokat, és nagyon sok esetben felreggelnek társkeresőre úgy, hogy még nincsenek túl az exen.
2023. aug. 2. 12:49
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Az érdekes volna, ha ribinek tartana, vagy ő talán nem szexelt ugyanúgy az első randin? Mellesleg te komolyan gondoltad, ő meg lehet végig tudta, hogy ez részéről csak ennyi. Szóval az ilyen ember jobb, ha mélyen hallgat.

Én is volt, hogy lefeküdtem az első randin valakivel és hosszú, normális kapcsolat lett belőle. Ez nem ezen múlik. Sajnálom, hogy ez történt veled, de legalább időben kiderült. Kereshetsz valakit, akit komolyan érdekelsz, ez meg megy a levesbe.

2023. aug. 2. 13:23
 19/43 anonim ***** válasza:
62%

Lehet hazudni de tényleg a férfiak többségének taszító ha első talin lefekszik velük a nő.

Az ismerőseim haverjaim barátaim nagy része mindig abba a nőbe lett szerelmes aki nehezebben volt kapható. Nyilván van kivétel de nőként ha első randin lefekszel akkor számíts rá nem lesz komoly!!!

Legyen egy lecke

2023. aug. 2. 13:40
 20/43 anonim ***** válasza:
67%
19, de azok a férfiak ugyanúgy szexelnek az első randin. Ha nem tetszik nekik, akkor minek dugják meg a nőt az első randin??
2023. aug. 2. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!