Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy fiúba, aki kb. 4000 kilométerre lakik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Próbálom röviden vázolni a sztorit: még pár hónapja találkoztam vele véletlen, a lakhelyén nyaraltam, nem magyar srác. Nagyon hamar összegabalyodtunk, jópár napot együtt is töltöttünk. Rá 1-2 hónapra visszamentem hozzá sok-sok napra, ahol megcsinálta nekem életem randiját, az legvégén ő mondta ki először, hogy szeret... de ugyanakkor ezelőtt pár nappal előre felvázolta, hogy nem szeretne kapcsolatot, de távkapcsolatot meg pláne nem, nem akar kompromisszumokat és monogámnak sem érzi magát jelenleg. Utána még jópár hétig intenzíven chateltünk, beszéltünk, szerveztük a következő találkozót. Aztán egy hónapja látványosan ritkulni kezdtek a beszélgetések, napok után ír csak vissza (mai napig ez a helyzet). Mikor ezt megemlítettem neki, közölte, hogy "hát de megbeszéltük, hogy nincsenek kompromisszumaink, nincs se ideje, se kedve (...) folyton chatelni, meg amúgy is több vasat tart a tűzben, de biztos tudom ezt". És végülis igaza van. Mindent letisztázott előre. Csak én meg közben fülig szerelmes lettem, ki is költöznék hozzá, ha úgy lenne... Szóval ilyenkor mi a teendő? Hogy kezeljem ezt a helyzetet?2023. júl. 29. 14:58
31/34 anonim válasza:
"hát ettől hova tovább már, így is elég madár vagyok... "
Ne várd meg, míg csúnyán küld el. Hagyd békén.
32/34 anonim válasza:
Mit látnak szemeim, a maláj tigrisünk, a nagy blackpiller udvarol 🤗 (#27)
Ezt bevésem a kalendáriumba is. Kérdező ki ne hagyd a lehetőséget! 🤩
33/34 A kérdező kommentje:
Ja, természetesen nem zaklatom, félreértés ne essék! :) tegnap amúgy megint rámírt... Fura egy fickó!
2023. júl. 31. 09:35
34/34 anonim válasza:
Teljesen alárendeled magad és az életedet.
Ne tőle tedd függővé magadat és a jelenedet és a jövődet.
Kár, hogy nem inkább mást csinálsz vagy mást keresel ahelyett, hogy rá pazarolod az idődet és az energiádat.
Megmondta, hogy nem akar tőled semmi komolyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!