Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után érzitek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után érzitek, hogy nem tudnátok beleszeretni egy adott emberbe?

Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hm, nem idő, inkább elég egy olyan beszéd,viselkedés,tulajdonság, ami számomra taszító, kiábrándító, hogy annyi a kezdetleges szimpátiának, vagy vonzódásnak.
2022. dec. 17. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Én eddig mindig azonnal (első találkozás) éreztem, hogy ha tudnék. És még nem volt olyan, hogy ez hirtelen megváltozott volna.

Olyan, hogy ezt nem érzem, de később megtetszik, lehet. De ha a "nem" mellett döntök, ki tudok tartani mellette.

Ha randizgatnék valakivel, 1 alkalom alatt be tudom sorolni az "igen", "nem" és "talán" csoportokba. Szerintem 3-6 randi után megszűnne a talán csoport. De csak gondolom. Igazából összejöttem kb az első randipartneremmel, akin éreztem, hogy szerelmesek leszünk egymásba és kialakulhat egy hosszú egészséges kapcsolat. Azóta is boldogok vagyunk együtt.

Kb 4 ember szerelmét utasítottam vissza előtte. Mindet hosszabb ismeretség után (nem tudtam a valódi szándékukról.) 1-2 hónap alatt biztosan meg tudom mondani.

De igen, nem időn múlik elsősorban.

2022. dec. 17. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem jön be külsőleg és némi (1+ óra) beszélhetés után sem érzek szimpátiát felé.
2022. dec. 17. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Akár azonnal.
2022. dec. 17. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!