Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után érzitek, hogy nem tudnátok beleszeretni egy adott emberbe?
Én eddig mindig azonnal (első találkozás) éreztem, hogy ha tudnék. És még nem volt olyan, hogy ez hirtelen megváltozott volna.
Olyan, hogy ezt nem érzem, de később megtetszik, lehet. De ha a "nem" mellett döntök, ki tudok tartani mellette.
Ha randizgatnék valakivel, 1 alkalom alatt be tudom sorolni az "igen", "nem" és "talán" csoportokba. Szerintem 3-6 randi után megszűnne a talán csoport. De csak gondolom. Igazából összejöttem kb az első randipartneremmel, akin éreztem, hogy szerelmesek leszünk egymásba és kialakulhat egy hosszú egészséges kapcsolat. Azóta is boldogok vagyunk együtt.
Kb 4 ember szerelmét utasítottam vissza előtte. Mindet hosszabb ismeretség után (nem tudtam a valódi szándékukról.) 1-2 hónap alatt biztosan meg tudom mondani.
De igen, nem időn múlik elsősorban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!