Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy fiúba, aki kb. 4000 kilométerre lakik, mit tegyek?
13: Ez az egyik nagy probléma, amit sikeres kapcsolatmenedzseléshez ki kell nőni:
Mind férfiak, mind nők csinálják, hogy előbb a másikat akarják alapos vallomásra, színvallásra kényszeríteni, mert csak utána merik ők maguk elmondani, hogy mit éreznek, mire vágynak. Sokszor ez, ennek kinyilvánítása még azután is elmarad, hogy a másik már színt vallott.
Pedig ezen is NAGYON múlik, hogy a másikban milyen motiváció kél!
Az, hogy valaki mellett leteszed a voksodat, kerek perec elmondod, mit jelent neked, és miket tervezel megtenni az együttlétért, NAGYON erős érzelmi hatással van egy olyan emberre, aki vonzódik hozzád!
Szeress inkabb belem, mert 12000km-re lakom, ami tobb, mint a 4000 :)
39F incel
Hol lakik a kedves "úriember"? (Csak kíváncsiság)
Amúgy nem a távolsággal lenne baj, mert ez még sztem bevállalható HA valóban komolyak a szándékok.
De ő nem akar téged. Nem eléggé. Akarna egy kicsit, szex miegymás, de nem TÉGED akar. Azért mondja, hogy szeret (legalabbis szerintem), mert tudja, hogy te őt igen és ezzel manipulál. Tudja, hogy ez a jolly joker amit bedob amikor kicsit jobban akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!