Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az angolszász és skandináv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az angolszász és skandináv férfiakra jobban jellemző a lapátáll és huntereye (vadásszem) mint más férfiakra?

Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 14:40
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

30as a lapátállhoz (ezt az angol sharp jawline vagy chiseled jawlineból próbálják szerintem lefordítani a gyks fiúk)

Fiatalabb "blackpill tudatuak" pl őt szokták ajnározni. [link]

Idősebbek pl őt

[link]

2023. júl. 1. 16:57
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Vagy még pl David Laid

[link]

2023. júl. 1. 16:59
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Meg pl Chico Lachowskira voltak régebben incel fórumokon nagyon raporogve [link]
2023. júl. 1. 17:01
 34/41 anonim ***** válasza:

Ahha, értem, köszi!

Most elgondolkoztam a dolgon. A Ginny & Georgia c. filmben van két fiatal srác:

Mason Temple

[link]

és Felix Mallard

[link]

Nekem ők nagyon tetszenek. :) Szerintem Felix-nek is lapát álla van akkor.

2023. júl. 1. 17:09
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

34 igen Felix Mallardé valóban olyan. Mason Templeé sem rossz egyáltalán max kevésbé széles.

Egyébként ez a "lapátáll" dolog is olyan hogy persze nagyon genetika, de ahhoz hogy látszódjon a legtöbb ilyen srácnak a testzsír százaléka is alacsony. Pl akiket írtál sportosak és nincs rajtuk felesleges zsír, ami így az arcukon se jelenik meg és a vonalaik látványosak.

Christian Bale is pl két különböző ember amikor pl Dick Cheneyt játsza meg amikor Patrick Batemant. Ő a szerepekért extrém fogyasztást vagy edzést csinál. Na mindegy de a lényeg hogy sokan azért úgy visitinak a lapátállért hogy folyamatosan van rajtunk 30 kg túlsúly.

Lehet bármekkora baxott nagy lapátálluk, úgy az se fog látszani.

2023. júl. 1. 17:33
 36/41 anonim ***** válasza:

35

Köszi.

"Na mindegy de a lényeg hogy sokan azért úgy visitanak a lapátállért hogy folyamatosan van rajtunk 30 kg túlsúly. Lehet bármekkora baxott nagy lapátálluk, úgy az se fog látszani."

Na igen.

Még a végén kiderül, hogy tetszik a vadász szem meg a lapát áll. :)

De a lényeg úgyis az, hogy az ember lánya kicsi korában látja az apukáját, nagybátyáit, fiú unokatestvéreit és az ő vonásaik eléggé befolyásolni fogják, hogy milyen férfiakat tart vonzónak. Én például csupa hosszúkás arcú, nem különösebben férfias férfit láttam a családban, tehát nekem ez a megszokott, ez a normális, ez a vonzó.

Meg szerintem sok nő nem akarna nagyon férfias és/vagy nagyon jóképű férfiakkal járni, mert félnének, hogy más nők is vonzónak fogják tartani a partnerüket.

(A Christian Bale filmeket meg szerintem meg fogom nézni.)

2023. júl. 1. 19:03
 37/41 anonim ***** válasza:
* nagybátyjáit
2023. júl. 1. 19:07
 38/41 anonim ***** válasza:
Sokak szerint Christian Bale teste az Amerikai Pszicho című filmben a tökéletes férfi test. Persze nyilván izlesfuggo is.
2023. júl. 1. 19:21
 39/41 anonim ***** válasza:

A vadász szemektől a sötétben frászt kapnék, de valóban nagy divat, mert szerepel a plasztikai sebészek listáján.

A lapát állról meg találtam egy videót, hogyan csinálhatsz magadnak, de nyilván itt is a plasztika segíthet.

[link]

2023. júl. 8. 16:59
 40/41 A kérdező kommentje:

39

Azért szánalmas, hogy csak ekkor vesznek féfiszámba. Szánalmas nők, szánalmas társadalom.

Okádhatnékom van nagyon, hogy ide kellett leszületnem.

2023. júl. 8. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!