Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazságtalan, hogy Európában és Amerikában az angolszász arctípust promotálják férfiben mindenhol?
Így azon pasik akiknek esetleg más karakterű arcúak, tegyük fel latinosak, szlávosak, keletiesek, magyarosak vagy indiais az arcúk már indulásból nem számítanak vonzónak a nők szemében.
Így minden nő a csontos arcú, pici kék mélyen ülő szemű, sűrű rövid szemoldökű, kis orrú, kocka homlokú és állú pasira nedvesedik.
Ki állít meg téged abban, hogy bármilyen videót forgass, amiben más típusú férfit teszel a középpontba? Hadd döntsék már el a cégek, hogy kit választanak a reklámarcuknak...
A barátomra (aki angol) a többség illik, amit leírtál, és mesélte, hogy a szintén angol iskolatársai közt nem egy ember gúnyolódott rajta, amiért "csontváz" és "ló" feje van.
A szépség szubjektív, a legtöbb reklámban én Copy Paste-telt arcokat látok, egyáltalán nem vonzó, amikor ugyanazt a testet és arcot látom a hetedik mosópor reklámban. Szerintem sokkal vonzóbb egy karakteresebb, akár kicsit szokatlanabb (pl Matt Smith) típusú arc, mint akit mindenhol látsz.
Nekem például a keletiek sose tetszettek, neked és senkinek se tetszhet mindenki.
25/N
2
Nem picire értem. De tudod hogy mire gondolok szerintem. Nem aránytalanul nagy.
3
De erre a Matt Smith figurára is illik a pici mélyen ülő szem, pici szemöldök kombináció.
Hogy ezt miért találják vonzónak a nők nem értem.
Az összes pici szemű haverom sikeres volt a nőknél. Ezt nem értem.
Pedig a pici szem sem őszinteségre, sem érzelmességre, sem megbizhatóságra nem vall... inkább sunyiságra. De a nőknek nagyon tetszik a mélyen ülő pici szem valamiért. Érdekes.
Matt Smith ronda.
Nem tudom, milyen kicsi orra gondolsz, hát gondolatolvasó vagyok?
Elárulok valamit nőként: legtöbbször a nők egy karakterbe szeretnek bele. Pl. nem Benedict Cumberbatch-be, hanem a BC által megformált Sherlock Holmes-ba, és csak ezután BC-be.
“nem számítanak vonzónak a nők szemében.”
“Így minden nő”
Csak egy kérdés: Mi a búbánatért kell általánosítani?? Ismersz minden létező nőt ezen a földön?
Számomra speciel kicsit sem preferáltak az általad leírtak, se a kocka homlok, se a kocka orr, se a többi. Sokkal inkább csípem a latinosabb férfiakat, kreol bőr, sötét haj és szem.
Az egy dolog, hogy a reklámokban és egyéb helyeken mit pushingolnak, hisz nem gondolkodni képtelen droidok vagyunk, akik azt teszik, amit a média mond vagy sugallni próbál. Felőlem napestig promotálhatják az ilyen típusú férfiakat, attól nekem még teljesen más az ideálom és ezen nem fog a média változtatni.
Egyrészt nem mindenkinek jön be ez a típus (legyen az szem, vagy bármi más). Másrészt az összkép a lényeg. Lehet valakinek egy vonzó tulajdonsága, ha a többi nem az, akkor lehúzza, ahogyan fordítva, ha van egy előnytelen vonása, de alapvetően jóképű, akkor nem az fog kitűnni.
Külső vonásokból személyiségre tippelni nem épp a legbölcsebb, de amikor belenézek a barátom kis, zöld szemeibe, nem hazugságokat és megbízhatatlanságot látok, hanem csínytevét, nevetést, kalandvágyat, és egyébként ilyen ember is.
Ez olyan, mintha azt kérdezném, hogy a férfiaknak miért tetszenek a nagy, tágra nyílt szemű nők, amikor kifejezetten butának és értetlennek tűnnek tőle. Túl sokat látsz a dolgokba.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!