Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az angolszász és skandináv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az angolszász és skandináv férfiakra jobban jellemző a lapátáll és huntereye (vadásszem) mint más férfiakra?

Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 14:40
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Na nem bírtam ki, rákerestem magyarul a lapát áll és vadász szem szavakra, ezekre nem ad ki semmit a kereső. Angolul nagyon jól tudok, de nem tudom, hogy hogy van a "lapát áll" angolul, esetleg valaki írja meg. A hunter eyes-ra találtam egy érdekeset.

"There's a study conducted on animals to prove that the shape of eyes and pupils can tell if the animal is a hunter or prey. It has shown that vertical eye pupils are typical for the predators, while horizontal ones belong to the prey.

A similar situation is with people, as our eye shape can provide a very different image.

People with hunter eyes have a prominent piercing gaze, while prey eyes give a more vulnerable vibe <...>."

Azaz:

"Egy állatokon végzett tanulmány bizonyítja, hogy a szemek és a pupillák alakja alapján meg lehet állapítani, hogy az állat vadász vagy zsákmányállat. Kimutatták, hogy a függőleges pupillák a ragadozókra jellemzőek, míg a vízszintesek a zsákmányállatokra.

Hasonló a helyzet az emberekkel is, hiszen a szemünk formája egészen más képet adhat {rólunk}.

A vadász szemű emberek tekintete kiemelkedően szúrós, míg a zsákmány szemek sebezhetőbb hangulatot árasztanak <...>."

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

(Javítások tőlem.)

[link]

2023. júl. 1. 08:50
 22/41 anonim ***** válasza:

A linkelt cikkben szereplő képeknek alapján a vadász szemek tényleg egész jól néznek ki.

21-es voltam

2023. júl. 1. 08:52
 23/41 A kérdező kommentje:

20

Julian Sands az a tipikus ugly hot aki bejön néhány nőnek mert egyértelműen férfias a feje (tehát jól kifejlett csontok) de nem az a harmonikus arányos mint a tipikus chadeké.

Ő incel nem lehetne semmi szín alatt, még ha akarná sem.

2023. júl. 1. 09:00
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

23

[link]

Ugly hot? :)))) Gyönyörű dús haj, magas homlok, szép szemek, nagy, határozott, egyenes orr, szép formájú száj, ideális áll, tök szimmetrikus vonások? Ezzel lenne "ugly"?

2023. júl. 1. 09:14
 25/41 A kérdező kommentje:

24

Nem elég az, hogy “hot”? Ez szexit jelent.

Egy kategória Javier Bardemmel, Adam Driverrel, Marc Anthonyval, Ryan Goslinggal.

Ezek sem tipikusan chadek de nagyon durva férfias arcuk van ezért szexinek számítanak.

Ez az ugly hot.

De az esetek többségében nagyon magasak. Ha alacsonyabbak lennének incel kategória lennének.

2023. júl. 1. 10:21
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
25. Azért incelnek sem mondanám őket, ha alacsonyabbak lennének, az kicsit túlzás. Annyira nem szubhumán az arcuk.
2023. júl. 1. 10:23
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

25

Nem értünk egyet. Nem baj.

2023. júl. 1. 10:24
 28/41 anonim ***** válasza:
Kérdező Marc Anthony 168 centi...
2023. júl. 1. 16:28
 29/41 anonim ***** válasza:

25

Na most megnéztem ezek a pasikat.

Javier Bardem a Vicky Cristina Barcelona filmben jól néz ki, de mondjuk a Nem vénnek való vidékben borzalmasan.

A többiek nekem baromira nem tetszenek.

Mindegy, mindenkinek más jön be, csak ugye a napokban volt az a hír, hogy hónapok után megtalálták Julian Sands holttesét, nyilván voltak fényképek is róla és akkor állapítottam meg, hogy milyen szép férfi volt.

2023. júl. 1. 16:38
 30/41 anonim ***** válasza:
Egyébként még mindig nem tudható, hogy milyen az a lapát áll. Valaki esetleg tudna fényképeket mutatni? Kérdező?
2023. júl. 1. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!