Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az angolszász és skandináv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az angolszász és skandináv férfiakra jobban jellemző a lapátáll és huntereye (vadásszem) mint más férfiakra?

Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 14:40
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Nem véletlen, hogy külső alapján a nyugat-európai (eredetű) férfi a legvonzóbb általában a világ összes nőtípusa számára. Mármint amikor vannak erről felmérések, hogy mondjuk szétosztják a világot 10-15 típusra, akkor a nyugati fehér férfi jön ki általában a legvonzóbbnak, nem csak a saját női számára.
2023. jún. 30. 14:44
 2/41 A kérdező kommentje:

1

Igen , ilyen jellegű felmérésekről én is hallottam. És tudtommal az ázsiai/indiai férfiak jönnek ki mindig tökutolsónak.

Ez azért fordult meg a fejemben mert Kelet-Magyarországon gyakran kaptam meg, hogy helyes vagyok a magam “magyaros” vonásaival de amikor angolszász országban életem akkor inkább az átlag alatti szintre utaló visszajelzéseket kaptam, a nők sem vettek észre egyáltalán.

Tehát akkor kialakítható egy ilyen hierarchia ami a vonzalmat illeti rasszokra jellemző vonások alapján.

2023. jún. 30. 14:50
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Meglehet, hogy van egy efféle nagy átlagszabály, de annyi a más tényező, hogy szerintem nem különösebben releváns.
2023. jún. 30. 14:58
 4/41 anonim ***** válasza:
89%

1, tehhhát... a skandinávokra jellemző az elvileg vonzó külső, de a nyugateurópaiak a legvonzóbbak?

Wat?:D

2023. jún. 30. 15:01
 5/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát én eddig angolokra olyat mondani (akár lányokra, akár fiúkra) hogy ők lennének a legvonzóbbak még nem nagyon hallottam, az ellenkezőjét inkább. Nekem nincs kifejezett véleményem erről.

Azt tényleg mondják h pl a svéd nők a legszebbek a világon, lehet férfiakra is mondják, mivel én férfi vagyok nekem ez annyira nem maradt meg. Azért azt hozzátenném hogy a skandináv nők azért vonzóbbak azoknak, akikhez a világos haj, világosabb szem + viszonylag magasabb kombó áll közel. Ha sötétebb hajú, sötét szemű, akár kicsit kreolabb lányok tetszenek akkor az kevésbé a te tereped. Ettől persze mindkét típus gyönyörű csak máshogy más miatt.

2023. jún. 30. 15:20
 6/41 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező: Én simán jóképű vagyok, éltem konkrétan Angliában és semmi gondom nem volt a csajozással akármilyen nőtípusok között. Sok minden más faktor is belejátszik. Meg a legtöbb ember nem 10-15 csoportra osztja a rasszokat, mint a felmérések teszik, hanem kevesebbre, pl. mi mind fehérek vagyunk, aztán vannak a feketék, ázsiaiak (mármint a vágott szeműek), indiai, stb.

4. Angolszász és skandináv, ami két különböző és a két legvonzóbbnak szokott kijönni. Leírta érthetően a kérdező a kérdésben.

5. Az angolszász nem az angolt jelenti. Az angolszász egy sokkal nagyobb csoport, aminek az angol is a része.

2023. jún. 30. 15:31
 7/41 anonim ***** válasza:
36%

Hát bocsi, hogy kicsit off, de szerintem - hozzám hasonlóan - nagyon sok nőnek nem jön be a lapátáll és a "vadászszem". Amikor először néztem utána, hogy ezek egyáltalán mit jelentenek, szinte visszarettentem. :)

Az meg, hogy melyik népcsoport, pláne melyik ország tagjai vonzóak a leginkább, egy objektíven nem mérhető dolog. Nekem pl. sok indiai férfi tetszik, kínaiak, japánok nem (bár néha látok megdöbbentően jóképű japán férfiakat, persze fényképen). Tetszenek az amerikai feketebőrű férfiak. Az afrikai feketék nem. De ez nem jelenti azt, hogy nem tetszik a fogorvosom, aki szőke és világító kék szeme van.

2023. jún. 30. 15:38
 8/41 anonim ***** válasza:
48%
Jóképű alpha 6os nem vagyunk retardaltak értjük mit kérdez, de az azért fun hogy az angolszászból ez egyik névadóra kapásból nem áll meg az állítás
2023. jún. 30. 15:53
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
Kikre gondolsz meg angolszászok alatt akik hozzád hasonlóan igazán simán jóképű férfiak 6os?
2023. jún. 30. 15:54
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

8-9. Minden embertípusból a hasonlóan jóképűeket nézve. Az angol jóképűt az indiai jóképűvel és a feka jóképűvel összehasonlítva és így tovább. Vagy a hasonlóan csúnyát a csúnyával.

"de az azért fun hogy az angolszászból ez egyik névadóra kapásból nem áll meg az állítás"

Az angolokra is megáll az állítás, ha a világ összes népéhez hasonlítod őket, nem mondjuk az olaszokhoz, svédekhez. Csak akkor mondják az angolokat csúnyának, ha a legvonzóbb európaiakhoz hasonlítják őket (akik az egész világon is a legvonzóbbak mellékesen). De egy nem jóképű (vagyis átlagos) angolt is előbb választana a világ legtöbb nője, mint egy indiait, thait, peruit, stb.

9. Angolul az "anglosphere" országai, Ausztrália, Új-Zéland, Kanada, részben USA, amiket az angolok népesítettek be főleg. És ne forgasd ki a szavaimat, nem azt mondom, hogy ott mindenki jóképű, hanem hogy általában a világ női ezen országok férfijait tartják átlagban a legvonzóbb típusúnak. Nem az indiait, nem a latinot, nem a dél-kelet-ázsiait, stb.

2023. jún. 30. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!