Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az angolszász világban miért nincsen olyan blackpilled dating coach, mint Nicholas Victor?
A felét se értem a kérdésnek, hiába fordítom le magamban az angol részeket, ennek így se nagyon van értelme.
Vissza kellene menni 2000 környékére, amikor a világ még egyszerű volt... Amikor még nem volt se kötelezően beleszuszakolt PC a filmekben meg lilahajú transzneműek háborgása, incel őrjöngés meg egy félig halott amcsi elnök.
Nem javít a helyzeten, hogy ez megy a háttérben: https://www.youtube.com/watch?v=rJkllAQY7ik
Kellene egy időgép...
6
Baszki, menj már ki az utcára..csak olyan férfiakat látsz nővel, akik egy bizonyos állkapoccsal rendelkeznek? Biztos hogy nem..eszem megáll, komolyan.
Belenéztem több videójába is. Képtelen vagyok elhinni, hogy ennyire ostoba felnőtt férfi létezik. :D
Olyan, mint egy picsogó óvodás gyerek. Az egyik videójában arról panaszkodott, hogy a nők nem válaszoltak a kéretlen leveleire.
De ha ő kapna naponta 100 nőtől "szia hogy vagy, hogy telik a napod" üzenetet, kíváncsi vagyok, hányra válaszolna..
Vagy a másik, hogy csak megjátsza. Az is lehet, hogy ebből próbál pénzt csinálni, hogy fizetős előadásokat tart. Magyarán lehúz és megvezet kétségbeesett pasikat. Ami azért elég undorító.
Valószínű pont az lesz, hogy megvezet embereket, és ebből szedi meg magát. Volt hogy az egyik videója alatt valamit megjegyeztem, és konkrétan rám is írt. Valami statisztika volt a téma. Sajna biztos van vevőtábor rá itt Mo-n, különben nem csinálná, mert nem érné meg anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!