Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondanád a randit, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondanád a randit, ha nem lenne kedved elmenni?

Figyelt kérdés

Ma este találkozom valakivel(alig ismerem), de nincs kedvem elmenni, nem érzem jól magam a bőrömben és nem is vagyok olyan ismerkedős hangulatban. Mikor megbeszéltük még oké volt, örültem neki, de most valahogy nem.

Előfordulhat, hogy köze van ahhoz, hogy elrontottam a gyomrom, de már tegnap sem voltam jó formában.

Ti elmennétek? Megsértődnétek, ha nem menne el a másik? Most menjek el úgy, hogy kb közömbös lesz a pasi? Vagy menjek el és reménykedjek, hogy jó lesz? Nem érzem magam vonzónak meg nem vagyok ismerkedős hangulatban, plusz ugye a gyomrom.. Legszívesebben lemondanám, de amúgy szimpatikus volt meg minden csak nincs hozzá kedvem, hogy randizzak. Most kellene lemondanom, hogy estére még tudjon szervezni valamit, ne otthon dekkoljon.

2023. jún. 24. 11:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én mondtam már le úgy, hogy nagyon éreztem, hogy nem lenne érdemes azzal a lánnyal találkoznom, aztán utólag valamiért .égis bepótoltuk és ott bebizonyosodptt, hogy jó volt a megérzésem. Meg mentem már el úgy is randira, hogy fenntartottam a pozitív csalódás esélyét, mert leginkább a saját bizonytalanságaim tartottak volna vissza és nagyon jól sikerült.

Neked kell tudnod / érezned, hogy valami benne nem oké vagy magadban. Ha az utóbbi (pl. ez amit írsz, hogy nem vagy szerinted vonzó), akkor az csak a te fejedben létezik. Ha a másik számára nem lennél az, akkor valószínüleg nem akarna találkozni veled.

Az mondjuk fura lenne ha végig fosnád az egészet, ha tényleg rosszul vagy és nem csak kifogásokat keresel.

2023. jún. 24. 11:57
 2/17 anonim ***** válasza:
36%
Én megsértődnék igen, főleg ha le volt beszélve és fixre, nagyon gáz ha utolsó pillanatban vagy egy nappal előtte van lemondva.
2023. jún. 24. 11:57
 3/17 A kérdező kommentje:

Végigfosni nem fogom, székrekedésem van és úgy érzem egy követ cipelek kb tegnap óta, puffadtnak és nehéznek érzem magam. A pasit alig ismerem, semmi ellenszenves nincs benne, kicsit talán "haverozósabb", körülöttem meg nincs annyi ember, illetve nem is szeretnék, de ezen kívül tök oké.

Úgy érzem nem vagyok nyitott, hogy megismerjem, mert magammal vagyok elfoglalva, de pár napja még nem így volt.

2023. jún. 24. 12:02
 4/17 anonim ***** válasza:
49%

Sz'al az a gond, hogy extrovertált míg te inkább introvertrált vagy!

Mondd le még ma és ha jobban leszel, akkor ismerkedj mással.

2023. jún. 24. 12:13
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Írd meg neki őszintén, hogy nem vagy a legjobb formádban a gyomrod miatt, de szívesen találkozol vele, ha neki ez nem gond.
2023. jún. 24. 12:14
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Ettol, hogy haverozosabb nem kell tartanod, nem szamit sokat. En is sok extrovertalttal randiztam mar introvertaltkent, egy lanyt sem zavart. Hidd el, ez forditva sem okoz problemat.
2023. jún. 24. 12:16
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
Ha nincs kedved elmenni, vajon miért? Attól még elmehetsz, még nagyon jó is lehet, vagy megtudod, miért nem volt kedved elmenni.
2023. jún. 24. 12:18
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem megyek ilyenkor, és mástól sem várnám hogy erőszakolja meg magát, csak normálisan közölje. Volt már pár randim ami ilyen dolgok miatt katasztrófa volt, de inkább disszkomfort miatt, nem rossz hangulat miatt.
2023. jún. 24. 12:47
 9/17 anonim ***** válasza:
67%
Ha pár napja még szívesen találkoztál volna vele és most is csak nem vagy jó passzban, de nem akarod végleg lezárni, akkor csak mondd meg neki, hogy elrontottad a gyomrod és rossz a közérzeted, esetleg áttehetnétek-e jövőhétre a randit. Ez így nem olyan gáz, csak tényleg minél előbb szólj neki.
2023. jún. 24. 12:51
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Én csak akkor sértődnék meg, ha nem szólnál előre, hogy nem szeretnél jönni. Viszont megkérdezném, hogy szeretnéd-e átrakni másik időpontra vagy inkább hagyjuk.
2023. jún. 24. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!