Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondanád a randit azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondanád a randit azért mert rosszul nézel ki allergia miatt?

Figyelt kérdés
Ismerem a srácot már régóta, de most találkoznánk először kettesben. Rajtam a mai napon annyira kijott valami allergiám, hogy a szemeim bedagadtak, pirosak és picit viszketnek, az orrom is viszket. Már sokkal jobb mint reggel, bevettem a Cetirizint, ha ilyen van nagyritkán nálam akkor az pár nap alatt helyre szokott rakni. Lehet jobb lesz holnapra már, de ha holnap reggel megint torz fejjel fogok ébredni akkor ti elmennétek? Azért annyira nem kell durvanak elképzelni a dolgot, de látszik.. Egyébként a kozerzetem jó, az orrom se folyik.
2022. szept. 3. 23:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Nekem parlagfűre van allergiám. Eddig idén viszonylag jó a helyzet, de most jön majd az a pár hét, amikor nagyon ki szokott jönni. Olyankor a szemviszketés miatt látszik, és tüsszögök is.

Nem tudom, mit tennék, ha első randi, tartanék tőle, hogy emiatt dobna a csaj. Fordított esetben én megérteném és nem ezen múlna a dolog, de sok nőnél ez kizáró ok, és emiatt, ha lehet, nem hozom fel. Volt, akinél emiatt nem lett folytatás, mert említettem, hogy augusztus végétől van pár ilyen hét (nem parlagfűidőszak volt, csak előjött a téma).

2022. szept. 4. 00:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

De a lemondás se feltétlen jó, mert lehet, akkor majd az jön ki rosszul. :D

Ha nem vészes a dolog, akkor szerintem ne mondd le.

2022. szept. 4. 00:28
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
De itt, mivel ismered régóta, szerintem ebből nem lehet gond, biztos megérti. :) Bocs, ezen elsiklottam első olvasásra.
2022. szept. 4. 00:30
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Ócska kifogás, szánalmasan érezném magam, ha valakit annyira érdekelnék, hogy ilyen miatt ne akarjon látni... Sosem értettem az ilyen hisztis embereket.
2022. szept. 4. 04:39
 5/11 A kérdező kommentje:

Én vagyok a lány..

Szerintem is elmegyek, nem vészes amúgy, csak nagyon viszketnek a szemeim de legalább a duzzanat már lement, csak egy picit piros, remélem estére meg jobb lesz, addig is igyekszem nem szetvakarni

2022. szept. 4. 06:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Pont az, hogy annyira érdekel, hogy jó formában szeretnék megjelenni.
2022. szept. 4. 06:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát nekem egyszer volt olyan allergiám, hogy a szemem is bedagadt, teljesen kiment az arcom a formájából:(

Biztos, hogy nem találkoztam volna akkoriban új jelölttel.

2022. szept. 4. 10:48
 8/11 anonim ***** válasza:
ha nem vészes menj el nyugodtan. egyébként tipikusan ilyenkor jöttek össze komolyabb kapcsolataim mikor nem tudtam magamból a maxot kihozni 😁
2022. szept. 4. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is van allergiám porra és spórákra, eszem ágába nem jutna a saját hülye hiúságom miatt úgy dönteni, hogy nem találkozom valakivel, aki nekem fontos.

Ha összejöttök, lesztek még egymás előtt rosszabb passzban is. Meg az is igaz, hogy ma már egy allergiás ember nem szenzáció. Látott már olyat, mindannyian láttunk olyat. Aki tetszik, az úgy is tetszik, hogy nyúzott épp.

Fölösleges hiszti amit csinálsz.

26n

2022. szept. 4. 16:58
 10/11 Sunshinedoll ***** válasza:
Az még hagyján, h pl. sz-rul nézek ki, de az hogy pl. viszket vagy ég/fáj, az kellemetlen is, én nem szeretek eleve rossz közérzettel randizni, úgyhogy nem.
2022. szept. 4. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!